Авиокомпания не позволи на Ваня Джаферович да се качи на самолет

Футболистът Ваня Джаферович е изживял много неприятна случка на летището, като направо е бил свален от самолета. Причината се оказала направо фрапантна – самолетът се оказал с по-малък капацитет и не може да качи всички пътници с билет.

„Трябваше да летя за Лондон тази сутрин и, когато сканирах билета преди качването в самолета, казаха ми, че за съжаление няма да мога да пътувам, защото самолета бил по-малък от очакваното“, пише Ваня.

„Така и не разбрах какво означава това (то да не хот дог и да зависи от хляба и наденицата), но ни свалиха 80 човека и в общи линии ни казаха, че това е положението и да си е… майката. (Това не го казаха, но си го помислиха. Усещам ги тези неща аз)“, споделя още тв звездата.

„После ми предложиха да изчакам, защото може някой да не се яви и аз да вляза, въпреки че съм предпоследен на списъка и има 79 човека преди мен (пак не разбрах по каква логика). Или да ме набутат с багажа някъде, примерно. Отказах учтиво и си тръгнах. Сакън, че станах в 4 часа. Можеше поне да се наспя..“ допълва ядосано Ваня.

Previous post Трагедия разтърси хип-хопа: Рапърът Кулио почина в тоалетна
Next post Сами Хосни изтръпна, Мила ражда пред касата в супермаркета