Аделина Радева срещнала любовта на куц крак

Аделина Радева има 20 години опит като журналист, автор и водещ на радио и тв предавания. Прекарала е 11 години в Гърция, заради обучението си, но все така продължава да търси професионални съвети от мъжа си – режисьора Борис Радев. Двамата са заедно отдавна и имат син Андрей.

От съпруга си тя научила колко е важно човек да разпределя енергията си правилно, да поставя акценти. Понякога с него се уморявали да говорят за работа. Аделина и Борис се запознават на вечеря с общи приятели, пише „Минаха години“. Тя го впечатлила с умението си да разказва, без да създава досада. По-късно в сближаването им главна роля има счупена обувка на водещата.

Токът ѝ се прекършил по калдъръма в Стария град на Пловдив. Тя вървяла на куц крак, без да сподели, но проблемът не убягнал на режисьора и след няколко дни той я изненадал с кутия с картичка, надписана от кмета на Пловдив. В нея поднесъл извинения, че паважът е разбил токчето на Аделина и все пак се надявал, че пак ще посети града. Тази шега ѝ се понравила, а после се оказало, че вътре има и чифт черни обувки на ток, което допълнително я накарало да се усмихне.

След това доста време ги носила, а ги пази и до днес, признава Радева.

Previous post Изневери: 6 зодии могат да ви предадат във всеки един момент
Next post Луна опроверга лъжа за себе си, не казва къде има нов дом