Адел купи имението на Силвестър Сталоун с 8 бани и 12 спални

Сделката е осъществена в края на миналата година по времето, когато Слай беше в София за снимките на екшъна „Непобедимите 4“.

Първоначално Сталоун продаваше прочутия си дом за 110 млн. долара. Имението е включено в обиколките на туристи из Лос Анджелис като една от големите забележителности на района.

Поради липса на интерес от потенциални купувачи, Сталоун намали цената му на 85 млн. долара, половин година по-късно тя падна на 80 млн. долара. Адел, обаче го взе за 58 млн. долара. Сделката все още не е подписана, но се очаква това да стане в края на този месец.

За певицата това е втори дом в Бевърли Хилс и четвърти в района на Ел Ей. Предишните три ѝ струваха общо 30 млн. долара и когато ги купи, тя заяви, че за нея Лондон е твърде скъпо място. Рамбо си купи имение в Палм Бийч за 35 млн. долара и се премести да живее там, където е съсед на Джон Бон Джоуви, Род Стюарт и Хауърд Стърн, пише varna24.bg

Домът, който сега Адел взе от Сталоун, бе известен като Къщата на Роки. Той купи най-голямото имение в Бевърли Парк през 1997 г. То бе обзаведено от жената на Слай – модела и актриса Дженифър Флавин.

Дворът е 3,6 акра. Застроената площ е 1727 кв.м. В нея има 8 спални и 12 бани. Освен това има ултрамодерен киносалон, фитнес зала, сауна, парна баня, салон за пушене на пури, студио за рисуване, бар, инфинити басейн, двуетажна къща за гости.

Дворът е пълен със скулптури, такива има и навсякъде из стаите, като те са предимно свързани с кинотворчеството на Сталоун.

Previous post Невероятно! Появи се ново чудо на света
Next post Иво Аръков проговори за Галена