Адел спира с пеенето, ще учи английска литература

Певицата Адел обяви намерението си да направи нова пауза в музикалната си кариера, за да получи диплома по английска литература, съобщи DailyMail, предаде „Сега“. 34-годишната британска звезда, която пусна музикалния видеоклип към новата си песен I Drink Wine в сряда, споделя, че ще се заеме с учене след спектаклите си в Лас Вегас през ноември. „След Вегас много искам да взема диплома по английска литература. Ако не бях успяла с пеенето, мисля, че със сигурност щях да стана учителка. Струва ми се, че би ми харесало да преподавам английска литература“, отбелязва тя.

The Sun цитира певицата, която отговаря на въпроси на почитатели по време на фен-среща в Лос Анджелис. Тя казва, че използва страстта си към английската литература и в това, което прави, но не е същото, както ако имаше диплома. „Бих искала да съм ходила в университет, бих искала да имам този опит“, казва тя. Адел обяснява още, че сега няма да посещава университет, а ще премине курс онлайн с преподавател: „Това е планът ми за 2025-а. Просто за да получа квалификация.“

През януари тази година певицата отмени концерт в Лас Вегас едва 24 часа преди началото му. Тя съобщи в социалните мрежи, че не може да излезе на сцената, защото част от техническия ѝ екип се е разболял от коронавирус. По-късно се появи информация, че сътрудниците на Адел са в добра форма и са на линия, а истинската причина за анулирането на проявата е задкулисен скандал между поп дивата и дизайнерката, декорирала сцената, тъй като певицата не била доволна от работата ѝ. През юли Адел написа в Инстаграм, че концертите са отложени за ноември, като благодари на феновете „за търпението“ и обеща, че ще бъде дадено предимство на онези, които вече са имали билети за шоуто в Лас Вегас в началото на годината.

„Думите не могат да обяснят колко съм възторжена, че най-накрая мога да обявя тези пренасрочени шоута. Наистина бях с разбито сърце, че трябваше да ги отменя… Сега знам, че за някои от вас това беше ужасно решение от моя страна и винаги ще съжалявам за това, но ви уверявам, че беше единствено правилното. Да бъда с вас в такова интимно пространство всяка седмица е това, което най-много съм искала, и ще ви дам най-доброто от себе си. Благодаря ви за търпението, обичам ви“, отбеляза е със сърчице певицата постинга си в социалната мрежа.

Адел изглежда невероятно бляскава в най-новия си клип, в който се носи с копнеж по река, докато отпива розе, а мъже без ризи лудуват във водата около нея. Песента е от последния албум на Адел, „30“, който излезе на 19 ноември 2021 г. Преди него певицата направи шестгодишна пауза в кариерата си, през която се справи с развод и с наднорменото си тегло.