Азарей: Нова година, нов късмет! Коя зодия какво я чака през 2021-ва

ОВЕН

Като първи зодиакален знак вие ще водите битките през годината. Те ще са насочени в любовния ареал и естествено към вашата професионална чест. Искреността в подбудите ви ще среща прикрита враждебност в кариерата. Богът на победата е с вас. Той ще ви изпрати в подкрепа високопоставена персона. С парите бъдете внимателни. Разумът ще ви бъде от полза. Изхвърлете всичко екстравагантно. Обмисляте как и с какво ново да се захванете. Искате да научите нещо повече за себе си. Кратките пътувания ви вдъхновяват, ще се чувствате освежени, когато сте на чист въздух. Променливите любовни авантюри не са по вкуса ви. Търсите стабилност, но тя леко ви се изплъзва.

Представителка на женския пол ще ви създаде емоции, които ще разтърсят целеустремеността ви. Ако границите се отворят и пътувате надалеч, може да срещнете стара ваша любов. Очакват ви интересни събития в компанията на приятели. Ще разчитате на тяхната подкрепа. В цялата световна суматоха вие ще сте на първа линия в живота. Нали сте войни на светлината!

ТЕЛЕЦ

Ще търсите идеи как по-оригинално да изглеждате. Ще разработвате нови проекти, с помощта на които ще печелите успешно пари. Съвременните технологии ще ви бъдат в услуга. Променената информационна среда ще провокира у вас желание да се адаптирате по-ефективно в бизнес начинанията си. Колкото и да е противоречиво времето, ще се стремите да пътувате за удоволствие, което понякога ще бъде съчетано с любовни авантюри.

Ще имате желание да получите допълнително финансиране чрез кредит или чужд благодетел. За да реализирате своите професионални амбиции, ще прибегнете до преквалификационни курсове. Предефинирайте своите цели за далечни пътувания и се радвайте на живота. В работата условията ще са стабилни. Оставете всякакви планове за разширение и насочете своето внимание към устойчиви проекти. Все пак, вие сте „реалистът” на зодиака! Приятелите ще ви носят късмет. Амбициите ви ще са свързани с далечни дестинации.

БЛИЗНАЦИ

Това е годината на вашето прераждане и възкръсване. Ще започнете да търсите себе си, което е в унисон с надписа в храма на Делфи: „Познай себе си!”. С финансите ще имате колебания, така че благоразумието не ще ви бъде в излишък. Очаква ви приятна изненада от брачния партньор. За онези, които не са встъпили в брак, това може да е знак за сватба или начало на ново съвместно съжителство. Ще ви вълнуват въпроси с кредити и застраховки.

Подходящо е времето за започване на нов проект, свързан с образование или преквалификация. Ще подложите на дълбок анализ духовните си и религиозни възгледи, от което излизате вдъхновени и по-трезви в своите заключения. Ще успявате в своите ангажименти с чужденци. Фортуна ви подкрепя в постигане на по-добър имидж и професионално израстване. Вие ще сте инициатори на разни събития с приятели, като съумявате да наложите своите възгледи. Погрижете се за здравето единствено с превантивна цел.

РАК

На стожера на традициите и семейството ще се наложи да бъде рационален в своите парични въпроси. Понякога те усилват вашата емоционалност. Ще харчите пари и за удоволствия. Те ще са като река. Идват и си отиват. В работата ще ви върви. Възможно е любовта да ви се усмихне в офиса сред колеги. Има вероятност да се разпалят и въглените на ваша стара връзка. За да успеете в професионален план, изчистете минали проблеми и започнете на чисто.

Вълнуват ви партньорствата в брака и бизнеса. Ще имате подкрепа от влиятелни личности. Преговорите ще завършват с успех. Възможно е да се заинтересувате по-задълбочено от философия на себепознанието. Шансът може да ви се усмихне чрез подарък или наследство. Искате да повишите своя образователен ценз с курсове за чужди езици. Едно далечно пътуване ще ознаменува реализация на стара ваша мечта. Разчитайте на късмета. Ще бъдете оценени като добър инициатор и двигател на проекти свързани с професионалната ви реализация. Целеустремеността ще подкрепя вашия успех.

ЛЪВ

Лъвският ви свят ще се промени. Замисляте как да освежите своето представяне пред света, с което целите да станете по-атрактивни. Тъй като се славите със своите любовни авантюри, богинята на Любовта ще е във ваша подкрепа. Сърцето ще ви тегли към нови хоризонти в службата. Ще блеснете със знания и тайничко ще се опитате да се преборите за повишение. В партньорствата ще се освободите от напразните си илюзии и желания. Имате желание да разширите дейността си, в което ще бъдете подкрепени.

Партньорът ще бъде опора за начинанията ви, като ви даде верен съвет, особено, ако объркате посоката. Ще пътувате и то надалеч, ако границите се отворят. Ако ли не, мечтите ви ще надхвърлят много бариери. Ще се опитате да се изявите като „многознайко”, което ще ви насочи към обучение или ще се запишете на курс за подобряване на някои ваши умения. В кариерата е възможно да има изненади. Имайте готовност да промените стратегията си за постигане на успех. Ще създадете нови приятелства. Кратките пътувания ви носят наслада и познание.

ДЕВА

Внимателно ще анализирате всеки свой ход в интимното ви общуване. Може да предприемете ремонт в жилището си. Искате то да ви даде ново естетично усещане. Ще изгрее слънцето на Любовта в живота ви. Опитайте се да запазите в тайна някои ваши интимни забежки. В служебен план може да очаквате преструктуриране. Бъдете дисциплинирани и стриктни. Желанията ви за разширение на дейността, в която служите, ще се наложи да се смирят.

Бъдете внимателни с партньорите си. Ще ви се стори, че някои от тях имат налудничави идеи. Други ще са вдъхновяващи. Все пак в брачните и бизнес партньорства се крие късметът ви тази година. Има вероятност да се борите за едно завещание или с много енергия и перипетии да управлявате парите на другите. Имате много оригинални идеи, насочени към пътуване и обогатяване на ерудицията. За тази цел ще си помогнете и с финикийски знаци за някой курс или онлайн семинар. Вие обичате да учите.

ВЕЗНИ

Светът ще има нужда от вас. В търсене на хармония, баланс и спокойствие вие ще се окажете посланици на душевно изцеление за близките си. Ще ви се наложи да разбирате импулсивността на своите партньори и да бъдете трансформатор за някои по-войнствени техни прояви. Обичате да пътувате. Истински ще се наслаждавате, ако се разкрие красотата, която ви заобикаля. Късите пътувания ще стимулират вашия творчески импулс и талант. Открийте скритите си заложби.

Домът ви ще бъде „арена” на промени, ремонти, обновяване и срещи с роднини. Един семеен празник ще стопли сърцето ви. В любовта ще търсите разум и стабилност. Вашата последователност ще ви изведе от „клисурата” на ежедневието в офиса. Желаете да почивате и истински ще се наслаждавате, ако сте в компанията на свои приятели. Общуването с по-възрастни хора ще ви донесе усещане за радост. Работата е вашият шанс и вдъхновение. Ще планирате ново далечно пътуване. То може да бъде свързано с терапия на себепознанието. Жените ще бъдат ваши верни приятели. С тях ще са свързани промените в желанията и надеждите ви.

СКОРПИОН

Ще се наслаждавате, докато печелите пари. Ще завършите стар ваш проект, свързан с чужденци. Кратките пътувания сред природните красоти на родината ще ви укрепят и възродят. Кореспонденция със значима личност ще бъде от значение за вас. Искате да реконструирате жилището си, къщата или вилата. Имате идеи за разширението им, като използвате най-съвременните технологии в строителството и обзавеждането. Започвате да обмисляте почивка на някой остров, защото морето има магнетично въздействие върху вашата природа.

С децата ще бъде свързана благословията на Фортуна. В работата ще бъдете стихия, която движи света напред. Борба, инициатива, сила и мощ – така ще усещат другите вашето появяване в офиса. Умението да трансформирате всяка ситуация ще бъде „асото” във вашите карти. Ако обмисляте да използвате банков кредит или друго външно финансиране – бъдете внимателни особено за текстовете и договорите. Очаква ви промяна в кариерата.

СТРЕЛЕЦ

Вие, целеустремените към висши цели, обърнете внимание на модния си имидж. Ще потърсите промяна в стила и ще забележите, че сте станали по-шик. Може да очаквате подкрепа от страна на шефа или от таен покровител. Бъдете прилежни при водене на документацията си, когато става дума за пари. Вашата бдителност ще ви бъде от полза, ако пътувате. Дисциплината ще ви подкрепи, ако искате да напредвате в изследването на нови хоризонти.

Съвременните комуникационни технологии ви вдъхновяват и вие желаете да разширите полето на познанието си. Имате разбиране от страна на приятелите си и особено на по-възрастните от тях. Фамилията ви носи радост и щастие. Искате да се раздадете за тях, което приемате като кауза и реализация на мечтите си. В любовта вие сте инициаторът. Вашата импулсивност ще ви води напред. Ще се радвате на постиженията на децата си. Вие признавате само активната почивка. Това е вашето амплоа. Може да откриете нов партньор в бизнеса или брака. Където и да пътувате, ще имате интересни емоции. Ще търсите и ще откриете.

КОЗИРОГ

Все ви тегли нещо към върха. Оставете Слънцето да е най-високо. Правите планове, трансформирате ги, обсъждате ги, но накрая ще успеете. Подложени сте на промяна, но тя ще дойде и отвътре. Във вас ще се борят разумът и желанието за разрастване. Вашата обраност и пестеливост ще са предимства за оцеляване в една година на изпитания. Вие и онези държави, които са под вашия знак, ще дадете пример за принципи и методи за справяне в критични ситуации.

Не ви се стои на едно място. Мечтаете и пътувате. Разчитате на късмета и той ще ви се усмихне. Ще изорете браздата на своята отговорност към Родината. Ще станете инициатор на нови активности, свързани с дома или вилата. Каквото пожелаете, след много усилия ще се сбъдне. Ще тръгнете на почивка малко внезапно. Любовта ще ви изненада. Готови сте да харчите пари, но бъдете благоразумни. Може да смените работата или да ви преместят в нов офис- надомна работа! Вашата състрадателност към околните ще ви изпълни с желание да помагате.

ВОДОЛЕЙ

От своите наблюдения съм установил, че вие, Водолеи, сте „стоиците” на хороскопа. Вярното ви приятелство ще бъде опора за околните. Вдъхновението, с което работите, ще е фундамент за реализация на идеите за лично представяне и разширение на съзнанието. Последователни, стриктни, даващи пример за фокусиране на усилията, вие ще разкриете нов импулс за надеждите и желанията на хората. Парите ви могат да дойдат от чужбина. Благосклонната съдба ще ви донесе радост. Все пак не се доверявайте на всеки. Пак ли ще учите? Намислили сте нещо, с което ще сложите начало на ново обучение. Пътешествие в пределите на България ще ви открие нови переспективи в търсене на себепознанието.

Бъдете внимателни с желанията си за ремонти. Има вероятност Ерос да подкрепи вашите любовни импулси. Очаква ви ново интимно начало. Ще ви вълнува създаването на семейство или ще имате възможност да създадете ново бизнес партньорство. Ще подновите старо приятелство. Млада дама ще подкрепи ваша инициатива. Обмисляте далечно пътуване, свързано с кариерното ви израстване.

РИБИ

Късметът – това сте вие. Обичате да се разтваряте в служба на хората. Това ви вдъхновява. Винаги сте готови на саможертва и състрадание. Но зад крехката фасада през годината ще открием един воин на финансовото поле. Ще бъдете инициативни и ще съумявате да се преборите за своите приоритети. За омекотяване на огнения ви плам ще помогне чувството ви за деликатност и дипломация. Ако „хукнете” да учите нещо ново, първо си направете сметка и после се „гмуркайте”.

Близките ви ще трябва да приемат, че ще се прави ремонт вкъщи. Възможна е промяна в работата. Ако сте започнали професионална преквалификация, времето е подходящо за финализирането ѝ. С приятели ще имате весели купони. Разчитате на именити покровители, които владеят лостовете на управление, с което могат да са ви в услуга. Ще промените своите планове за далечни пътувания. Имате оригинален поглед за настоящето и ще съумеете да манифестирате новото „измерение” в живота.