Азис скочи на Ицо Хазарта: Защо чалгата да е циганска музика?

Кралят на попфолка Азис скочи на най-добрия рапър сред депутатите Ицо Хазарта. В рамките на предаването „На фокус с Лора Крумова“ по NOVA изпълнителят на „Сен Тропе“ намекна, че музиката на група „Ъпсурт“ е по-пошла от неговите песни.

„Защо смята, че чалгата е циганска музика, а не българска? Каква е тази дискриминация?“, отсече той на въпрос на Крумова какво мисли за позицията на Хазарта относно квотата за българска музика.

„Аз смятам също за пошло текст, в който се пее „Нямаше го Азис, беше само Васко Пе*eраса“. Кое е пошло? „Хабиби“ или Васко еди-какво-си…“, продължи Костинбродският славей.

Все пак Азис е категоричен, че не може да се обиди от това, че го възпяват приживе. Той припомни, че познава рапиращия депутат. Двамата бяха заедно под покрива на Големия брат, но попфолк звездата няма много спомени от съжителството им.

„Моята музика е най-въртяна в историята на България. Винаги съм знаел, че аз съм най-добрият в музиката си. Има свидетели от моето детство, които знаят, че винаги съм си вярвал“, сподели още той.

Певецът не пропусна да отбележи, че на хората от малцинствата не им е лесно.