Актрисата Искра Донова е бременна с първото си дете

Актрисата Искра Донова разкри, че е бременна с първото си дете. Бебето се очаква да се появи в края на януари догодина, като единствената подготовка, която щастливите родители правят за момента, е ремонт на детската стая.

Искра разкри в предаването „На кафе“, че е забременяла в клиника в Истанбул, след като преминала серия от процедури. Тъй като по това време снимала сериала „Братя“, това налагало през определено време да лети за турския град, а в паузите между снимките си слагала специални инжекции.

Донова разказа, че първите три месеца от бременността ѝ преминали доста трудно, тъй като ѝ ставало лошо от голяма част от храните, които консумирала. Не можела да пие дори вода. Единственото, с което успявала да се храни, било диня, козунак и спагети.

Актрисата и половинката ѝ решили, че в началото няма да споделят с никого новината за бебето, докато не минат критичните седмици и лекарите не ги уведомят, че всичко с плода е наред. Дори на родителите си съобщили чак след този период, пише dir.bg.

От суеверие Искра все още не разкрива какъв ще е полът на бебето, освен това и не купува нищо преди раждането му. Тя обаче обясни, че ежедневно ходи във фитнес залата, за да спортува, но всичко, което прави, е под наблюдението на инструктора ѝ, като няма никакво натоварване в областта на корема.

Previous post Гадно! Брус Уилис си отива, болестта прогресира твърде бързо
Next post Щерката на Иво Танев в скоростен развод с Десо от „Мастило“