Актрисата Неда Спасова упорито крие гаджето си

Актрисата Неда Спасова е сериозно обвързана от 10 години насам. Макар никога да не повдигала темата за любов и партньор в живота, амбициозната медицинска сестра Кая от „Откраднат живот“ живее под един покрив с половинката си, за когото е известно, че няма нищо общо с актьорската професия.

Любопитна подробност е, че Неда крие гаджето си дори от колегите. Малцина от тях са чували, че е обвързана, а още по-малко са го виждали. Един от щастливците, има късмета да се запознае с мъжа, пленил сърцето на блондинката, е Филип Буков. Повод за запознанството им били непрекъснатите спекулации, че между Неда и Филип има нещо повече от приятелство.

Повод за това се оказа техни кадри от докторската сага, на които позират с широки усмивки и в топла прегръдка. Феновете на тв драмата веднага решиха, че помежду им има нещо повече от екранна връзка заради химията им в сериала. А подозренията се засилиха, когато актьорът обяви в ефир, че се сработват повече от отлично. Но… дотам. „Да, имахме химия, но не по отношение на любов. Хората не вярваха, че нямаме връзка, а аз познавам приятеля ѝ. С Неда сме се шегували много пъти“, споделя той в интервю за „Галерия“. Неда лично се заела да ги запознае, а двамата дори се сприятелили.

Друг актьор също е повод да съобщи за връзката си и да сложи край на спекулациите – Владо Карамазов, с когото също си партнираше в сериала на Евтим Милошев. Сцените на близост помежду им родиха множество предположения – заедно и са, не са ли, имали ли са афера и дали ще имат…

Всички тези въпроси провокираха и отговора ѝ: „Да, потвърждавам, че вече имам мъж до себе си и държа на него. На въпроса Карамазов ли е гаджето: не, не е. Но предпочитам да не споделям личния си живот“.

Според запознати мъжът до Неда ѝ оказва огромна подкрепа, що се отнася до ролите ѝ в киното и театъра. С радост приема дори по-скандалните ѝ роли, като например превъплъщението ѝ в хитовия нов спектакъл „Горчивите сълзи на Петра фон Кант“ в Театър „София“.

В него тя играе глухоняма прислуга, която се превръща в обект на внимание от страна на велика дизайнерка, блестящо изиграна от Лилия Маравиля. Между двете се заражда нещо повече и така на финала Неда се оказва гола от кръста нагоре, сама на сцена, с подходящо осветление. Разбира се, не липсват и провокации – на сцена тя се разхожда с пенис колан – момент, неприет добре от мнозина. Но в сферата на изкуството всичко е позволено, смятат и тя, и приятелят ѝ.

Двойката живее в столицата, но рядко може да бъде забелязана по улиците. Когато споделят време, те го правят в планината или в далечните паркове, където е спокойно и тихо.

Любимото им място обаче е морето. Преди да поемат към родното Черноморие, Неда и тайнственото ѝ гадже смятат да направят някои промени в жилището си. „Битовизмите нападат лятото. Ако видите нещо прашно по улиците, мръсно, потно, мъкнещо тежки чували с боклуци, грухтящо – аз съм“, гласи част от написаното от актрисата. На кадъра тя позира с работни дрехи, шапка, ръкавици и четки, от което става ясно, че промените в жилището съвсем не са освежителни.