Актрисата Стефания Кочева призна за връзката си с Тео Ушев

Актрисата Стефания Кочева публично призна, че от известно време има връзка с режисьора Теодор Ушев. Тя добави, че отношенията ѝ с известния аниматор никога не са били тайна, но и двамата не са били тъпана, че са гаджета.

„Никога не е била тайна връзката ни с Тео Ушев. Дария беше причината да се запознаем. Случи се на женско море в Созопол, на което бяхме с Дария. Заведе ме на едно място, където беше Тео“, разказа Кочева в предаването „Преди обед“ по bTV. Тя е израснала с Дария Симеонова и двете са много близки приятелки, като Стефания кумува на приятелката си.

„Тео просто ме завладя. Изпитвах огромно уважение. На „вие“ си говорехме дълго време. Даже цялата първа вечер бяхме на „вие“. Той скъсяваше дистанцията, аз бях по-притеснена“, споделя Кочева.

По думите ѝ това било любов от пръв поглед. „Това е някаква магия, вълшебство, което се случва между двама души“, разкри още актрисата от трупата от Сатиричния театър.

Разликата от 17 години не притеснява двамата влюбени, пише „Флагман“. Ушев ще празнува 55 години този февруари.

Актрисата и режисьорът афишираха връзката си на откриването на фестивала „Синелибри“ в НДК през октомври. Стефания и Тео се появиха под ръка на червения килим на премиерата на неговия първи пълнометражен игрален филм „Ф 1.618“. Актрисата бе неотлъчно до него, за да го подкрепи в новото начинание като режисьор на игрални филми.

Previous post Мариана Попова се ядоса на бивша депутатка
Next post Русата Златка показа наедрялото си коремче от Дубай