Актьори и фенове заедно на големия финал на „Откраднат живот“

Сериалът „Откраднат живот“ постави големия финал на историята снощи. По време на ексклузивна прожекция на голям екран фенове, актьори и екип заедно изгледаха развръзката за обичаните герои в болница „Св. Анастасия“. В продължение на 5 години, 11 сезона и 507 епизода зрителите проследиха житейския път на лекарите на фона на стотици медицински казуси и актуални събития, които за пореден път показаха стойността на професията.

„Когато застанеш пред публиката е важно да подходиш с отговорност и да кажеш наистина важни неща. Тук съм, за да кажа три пъти „благодаря“. На първо място, бих желал да благодаря на Нова тв, че застана зад проекта. През 2015 г. медията подкрепи тази творчески идея и даде възможност на всички нас да правим това, което обичаме. На второ място – на целия екип, който през годините участва в проекта и на трето място – на зрителите. Благодарим ви за любовта и подкрепата – това е един процес, който ражда успеха“, сподели продуцентът на сериала Евтим Милошев.

На сцената той покани голяма част от любимите лица на продукцията. Пред публиката Марта Вачкова, Владо Пенев, Диана Димитрова, Емил Марков, Неда Спасова, Гергана Стоянова, Александра Сърчаджиева, Моньо Монев, Филип Буков, Деси Бакърджиева заедно с режисьорите Павел Веснаков и Яна Титова, споделиха емоцията от един проект, създал приятелства и специални моменти през годините. Александра Сърчаджиева, която празнуваше своя рожден ден получи цветя и специални пожелания от колегите си.

„Откраднат живот“ е сред най-успешните проекти на Нова и ще остане в историята на телевизията и българското кино. Бих искал да благодаря на актьорите и целия екип за всеотдайната и професионална работа. Благодаря на всички за вложения труд през последните 5 години и таланта да разкажете по-най-добрия начин тази вълнуваща история. Но не на последно място искам да благодаря на зрителите на „Откраднат живот“. Вашият интерес и обратна връзка, превърнаха сериала в един от най-обичаните и с най-много епизоди в българския телевизионен ефир“ – заяви Главният изпълнителен директор на Нова Николай Андреев.