Албена Михова разказва как се работи с Маги Халваджиян и Слави

Талантливата и изключително забавна актриса Албена Михова е на гости на Красимир Красимиров в подкаста на Блиц „Не съм такъв човек“.

Наскоро тя претърпя операция на крака, от която се още се възстановя. Наложи се да ѝ сменят ставата, след тежко прекаран ковид, по време на който е лекувана на системи и с кортикостероиди. Бързо е захвърлила патериците, но не защото се чувства уверена да ходи без тях, а защото изпитва срам, когато я зяпат по улиците.

Освен за възстановяването от операцията и от тежкия ковид, Албена говори открито за личния и професионалния си живот.

Вечно усмихнатата актриса разказва как комедийната ѝ кариера започва благодарение на Слави Трифонов и „Хъшове“. Тя и до ден днешен е категорична, че на него дължи старта си като актриса.

Ставайки въпрос за известни имена в шоубизнеса, за Маги Халваджиян пък Албена сподели, че е сред хората, към които продуцентът винаги се обръща, когато започва ново шоу. „Ние сме актьорите, които трябва да представят шоуто“, обясни тя, говорейки за предавания като „Маскираният певец“, „Като две капки вода“ и пр.

Михова не скри разочарованието си от това, че в наши дни комедийните актьори нямат поприще. „Никой не иска да прави забавни предавания“, споделя откровено тя и подчертава, че всичко в праймтайма напоследък е заето от музикални формати.

За първи път виждаме Михова да е толкова откровена и да разкрива толкова лични неща, които до този момент не е споделяла никъде. На пръв поглед изглежда като жена, която има страхотен живот, но само тя си знае какво се крие зад тази вечна усмивка.

Previous post Браво! Шеф Ангелов и Ева Кикерезова помогнаха на болно дете
Next post Попиляха Валерия от критики заради скандалното видео