Александра Богданска: Гнус ме е от новата жена на Дани

Миналата седмица Алекс Богданска предизвика своите последователи в Инстаграм да ѝ зададат въпроси за нейния личен живот, които ги интересуват.

През уикенда инфлуенсърката публикува специален влог, в който отговаря на всички тях и очаквано голяма част от питанията бяха свързани със скорошната ѝ раздяла с Дани Петканов.

На въпроса “Как превъзмогна раздялата с Дани?”, Алекс отговори: “Честно казано не е минало толкова време, че да кажа, че съм го превъзмогнала. Това, което научих, е че просто трябва да се оставиш и да изпиташ всяка емоция, която идва, защото те идват на приливи и отливи. Първо беше съжаление, страдание, обвинение, болка, злоба.

Просто се оставяш и тази емоция достига своя пик, точно като жизнения цикъл при продуктите, нали знаете – има подем, след това достига своя пик и след това спада. След като спадне тази емоция, идва новата и така нататък. Животът постоянно е една вълна, хора. Няма как да е равно. Може би ще ме наречете “мазохист”, но това да изпитвам толкова силни по интензитет емоции и то най-различни, ме кара да се радвам, не разбира се в момента, в който ги чувствам. Но, когато ги преживея, си казвам: “Леле, аз съм била толкова силна, че дори и през това минах и то не ме бутна. Така ставаш още по-безстрашен, ставаш още по-самоуверен, а това ми дава самочувствие, че мога да се справя с трудни неща и съм благодарна, че са ми изпратени, защото само така можеш да се развиеш като индивид. Иначе, ако нямаш такива перипетии в живота ти, а е само равно, всъщност как ще надградиш себе си в този земен живот? Нали сме дошли тук с някаква мисия? Малко по-философски започваш да гледаш на живота”.

Още по-любопитен за аудиторията бе отговорът, който Алекс даде на въпроса: “Как би реагирала, ако Дани си намери жена?”.

Тя призна, че това вече се е случило и не ѝ е станало никак приятно. “Еми, няма да ми стане приятно, защото общо взето това се случва. Дори да не съм видяла лично Дани с жена, като се разбират някакви неща, започва въображението ми да работи и ми става малко гнусно, защото някаква друга жена пипа столовете, лежи на леглото, на което аз съм спала, ходи по плочките, по които аз съм ходила и това усещане е много неприятно. Бях подготвена, че и това ще дойде, така че си е част от куверта”, пише woman.bg.