Александра Богданска крие любовник милионер

Александра Богданска има нов мъж в живота си, упорито се шушука в светските среди. Манекенката демонстрира значително по-висок стандарт след развода си с Даниел Петканов и това прави впечатление на почитателите ѝ. Цяло лято хубавицата не слиза от яхтите, снима се с лъскави коли, включително и с чисто ново Porsche, и се хвали с дизайнерски дрехи и аксесоари за хиляди левове, пише „Уикенд“.

Запознати издават, че Александра има заможен любовник, но засега е решила да го крие и да не го показва в публичното пространство, за да не дава поводи за още клюки. Красавицата от Благоевград уж много страдаше по бившия си съпруг, ала явно се е осъзнала и е решила, че няма смисъл да рони повече сълзи за него.

Покрай свои приятелки тя се запознала с актуалния си интимен партньор, който разполагал с наистина много средства и не спирал да я глези. Богданска печели добре от работата си на модел и инфлуенсър, но напоследък показва доста по-лъскав начин на живот, отколкото преди развода. Всяка седмица тя си купува дрехи, обувки и аксесоари от най-новите колекции на луксозните брандове за хиляди евро, а феновете ѝ се питат кой плаща за всичките тези екстри.

Слуховете, че дългокраката красавица има нов благодетел стигнали и до ушите на Даниел, който не можел да си намери място от яд. Известно е, че той е бил инициаторът на раздялата им, но сега ревността го измъчвала и започнал да се чуди дали не е сгрешил, зарязвайки майката на сина си. Лудият репортер също не си губел времето и ходел по жени, но те били доста по-семпли от претенциозната Александра.

Петканов и Богданска са разделени от началото на годината, а се разведоха официално през пролетта. Първоначално манекенката се жалваше, че раздялата я е смачкала, защото мечтите ѝ за щастливо семейство били убити. През този период тя отслабнала с 9 килограма и все още е слаба като вейка. От стрес косата ѝ започнала да пада. По думите ѝ страдала и от безсъние. Неотдавна Алекс пусна видеоклип, в който подробно обясни как се е справила с болката. За целта провеждала сеанси при психолог, който я напътствал да преоткрие себе си. Хубавото в случая е, че този път риалити звездите не се разделиха с грандиозен скандал и успяха да запазят нормална комуникация в името на 3-годишния им син Габриел. Това не е и първата им разлъка. Още преди да сключат брак те се изпокараха много грозно заради изневяра на Александра с богатия италианец Макс. Впоследствие обаче се оказа, че и Петканов е кръшкал многократно, за което той си призна във „ВИП Брадър”.

След сватбата уж и двамата зарязали тези изпълнения, но тогава пък се появили други проблеми. Даниел започнал да се потиска, че жена му е станала по-успешна от него. В началото той бе по-известният от двамата, но след участието им в риалити формата ситуацията се промени. Сега Богданска е една от най-известните родни инфлуенсърки и има половин милион последователи в „Инстаграм“. Лудият репортер също се оправя добре, но не може да задмине бившата си по популярност.