Александра Богданска с екзотичен рожден ден в Тайланд

Казват, че не мястото, на което човек посреща рождения си ден, е от толкова голямо значение, колкото хората, с които го отбелязва, тъй като именно тяхната компания прави празника му наистина специален. Въпреки това 29-ата годишнина Александра Богданска, която тя отпразнува преди няколко дни, бе наистина незабравима, понеже манекенката не само я прекара с най-близките си, но също така я отбеляза на едно от най-екзотичните места на планетата, а именно Тайланд. Всъщност някогашната участничка в предаването „VIP Brother“ предприе пътешествието си до азиатската страна преди две седмици, когато в личния ѝ Instagram се появиха първите снимки оттам, а по всичко изглежда, че тя изобщо не бърза да се върне в студената реалност у нас, наслаждавайки се на щедрите слънчеви лъчи на кралството.

„Това пътуване е като глътка свеж въздух за мен, за да си почина ОТ МЕН самата!“, обясни тя тогава в посланието, придружаващо нейния пост. „Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам! (Истинското предизвикателство в моя живот.) Габриел летя за пръв път със самолет и макар и с инфарктни ситуации по пътя към целта… ето ни СЕГА! Тук и сега… както е модерно да се казва“, завърши Богданска.

От публикациите ѝ, появили се по-късно във виртуалното пространство, става ясно, че тя определено е постигнала своята цел, отдавайки се на нужния ѝ отдих сред екзотиката на може би най-популярната и предпочитана дестинация от туристите, устремили се към тези географски ширини, а именно остров Пукет. На снимките, които моделът често споделя със своите над половин милион последователи в мрежата, личи, че тя наистина се чувства щастлива там. В престоя ѝ там обаче не липсват и вълнуващи приключения, понеже още в началото му реши да предприеме обиколка на залива с яхта, плавайки по повърхността на тюркоазените води на Андаманско море. Не след дълго в профила ѝ се появиха кадри, на които тя позира пред фотографския обектив по бански костюм на плажната ивица, застанала до два слона.

Само че най-големите емоции със сигурност са били на личния ѝ празник, който по всичко изглежда, че още от сутринта е започнал с приятна изненада, когато е получила триетажна торта и огромен букет от цветя в леглото на хотелската си стая. Не след дълго обаче са ѝ подарили още цветя, с които се снима, за да покаже в платформата за комуникация. Значимият за нея ден е прекарала по крайбрежието със своите приятелки и сина си, където са ѝ поднесли десерт със свещичка, върху чиято чиния с течен шоколад е изписано „Happy Birthday, Alex“.

Любопитен факт е, че рожденият ден на сина на Алекс е само три дни след нейния. Разбира се, една от най-успешните инфлуенсърки у нас се е постарала да зарадва своя наследник, организирайки му празненство в… палатка, на входа на която е закачила празничен надпис, а вътрешността ѝ е изпълнила с балони.

„2 в 1. Тази година аз и Габриел посрещнахме рождените си дни на необичайна локация! Вместо сняг през януари – получихме слънце, пясък и храна за душата и ума.

Не смятам ,че рязко съм помъдрява през изминалата година, но със сигурност разбрах едно нещо – човек НЕ може да промени УМА си….само ПРЕЖИВЯВАНИЯТА могат! Няма друга по-трансформираща сила, която да сменя траекторията на мислите от изпитаното от личен опит преживяване!

Пазете се от застоя и благодарете по-често на себе си“, написа тя към няколко изображения, разкриващи на почитателите ѝ как се забавляват с детето.“

Интересно е, че заедно с тях е и бившият ѝ съпруг Даниел Петканов, с когото през февруари миналата година обявиха, че се развеждат, припомня dir.bg. Макар да не се снимаха заедно, Лудия репортер, както стана популярен в миналото, също се отбеляза от държавата в Югоизточна Азия, а освен това в т.нар. на жаргон „сторита“, които двамата споделиха в своите профили, се вижда, че Габриел, присъстващ на част от тях, е облечен в едни и същи дрехи. Това накара мнозина да се запитат дали родителите му са решили да дадат втори шанс на любовта. Засега обаче отговорът на този въпрос остава неясен.

Previous post Кръстю Лафазанов за покойната си съпруга: Виждам я всеки ден…
Next post Двойките зодии, които създават най-успешните семейства