Александър Сано и Луиза Григорова разказват за ролите си в „С река на сърцето“

Новият филмов проект на NOVA „С река на сърцето“ вече завладя зрителите. Семейната сага разказва за брат и сестра, които се опитват да запазят наследствените земи и семейната винарна на брега на реката. Сред ярките персонажи в драматичния сериал се откроява този, изигран от Луиза Григорова-Макариев. Пред vbox7 актрисата разказва повече за героинята си Вяра.

„Тя е много борбена, мъжко момиче, силен характер. Харесвам изключителната ѝ жертвоготовност и това, че се опитва да спаси всички. Вяра притежава изключително голяма вътрешна сила и се справя с всички проблеми – това бих искала да имам и аз.“, казва актрисата за качествата, които би искала да притежава, подобно на своята героиня.

На въпроса с какво ще ни изненада персонажът ѝ Луиза казва: „Може би по-скоро ще ви изненада каква героиня играя аз. Нещо, което май никой не е очаквал.“. Актрисата споделя, че най-важният урок, който е научила от Вяра е „Колкото и да се опитваш, не можеш да спасиш всички.“

Нейният колега Александър Сано, също влиза в ролята на драматичен образ и както самият той казва: „В този сериал няма недраматични образи. Всички са на ръба постоянно.“ Сано изиграва Петър – бивш рейнджър, който се завръща от мисия в Близкия изток. Там Петър е загубил своя близък приятел Ники Маринов, който поема негов наряд и загива в неочаквано нападение.

Петър се опитва да започне нов живот, като продължи мечтата на приятеля си – да създаде еко стопанство върху парцела „Сухото“ край Видин. В търсенето на вода, Петър се бори не само с недоверието на местните хора, но и със собствените си демони. Появата на една жена – българо-сръбкинята Сия, шеф-готвач в ресторанта на винарна „Бонония Боневи“, му връща надеждата, че е изкупил вината си и би могъл да е щастлив. Неочакваната загуба на тази любов превръща Петър отново във войник – жесток и решен не просто да отмъсти, но и да стигне до корените на престъпната мрежа, която се опитва да контролира целия град.

Актьорът, който от време на време застава и зад камера, споделя за „С река на сърцето“: „Вълнуващ сюжет. Страхотни актьори, които правят персонажите в историята изключително плътни и интересни. Качество на крайния продукт, което смело твърдя, че не е имало в родното производство на сериали.“

Previous post Всеки човек преживява 3 вида любов в живота си
Next post Трагедия разтърси хип-хопа: Рапърът Кулио почина в тоалетна