Алекс Богданска е аут от „Гласът на България“, Прея я сменя

Александра Богданска напуска и шоуто „Гласът на България“, пише Lupa.bg. На нейното място ще застане Прея. Тя се присъединява към лицата в предстоящия сезон на „Гласът на България“ и ще бъде новият водещ на „Гласът зад кадър“ на glasat.btv.bg.

“Аз съм истински фен на предаването, следя го и нямам търпение да се потопя в магията „Гласът на България“. Това е една от най-позитивните телевизионни продукции въобще и благодаря на bTV за възможността да се докосна до нея“, споделя вълнението си Прея.

„Влизам с широка усмивка и нагласата, че ще е много приятно, весело и забавно – за всички пред микрофона на V-репортера, за мен и за зрителите, разбира се“, добавя тя.

Шармантната изпълнителка добре познава пътя, по който тепърва тръгват участниците в музикалното шоу на bTV и определено ще се чувства на място и полезна за всички тях.

Новият, девети сезон на „Гласът на България“ ще стартира в ефира на bTV тази есен, а снимките за него предстоят. Звездните треньори, които ще търсят новия „глас на България“ са ясни – Галена, която изведе Петя Панева до победата в последния сезон, DARA, Любо Киров и Иван Лечев. Със сигурност, четиримата обмислят и ще заложат на нови стратегии за победа тази есен, а коя от тях ще е печелившата зрителите на bTV ще разберат съвсем скоро. Водещ на шоуто и тази година ще бъде музикантът, продуцент и актьор – Иван Тишев.

Припомняме, че Богданска беше лице и на дигиталното съдържание на шоуто “България търси талант”, но и там бе заменена от влогъра и режисьор – Крис Захариев, като причината бе скандала около раздялата с мъжа ѝ Даниел Петканов.