Алекс Енева изкусителна в Шри Ланка

Алекс Енева вече почти две седмици се намира в Шри Ланка, далеч от познатата реалност, където животът възвръща своите избледнели цветове, дори и в това трудно за всички ни време, пише сайтът Life.dir.bg.

Половинката на Бобо Халваджиян винаги е била любителка на екзотичните дестинации, които целогодишно са озарени от жарките слънчеви лъчи. Затова надали за някого е изненада, че сега, когато в България все още е зима, тя е някъде, където студът не е нищо повече от илюзия. Всъщност семейната почивка на бившата адреналинка от „Господари на ефира“, която в момента се изявява като хореограф на балет „Funky Monkeys“, започна доста по-отдавна, когато тя замина за Града на любовта заедно със своя партньор и двете им деца.

От Париж блондинката радваше своите почитатели в социалните мрежи с красиви кадри, заснети на фона на френската столица, само че нито един от тях не може да се доближи по великолепие до тези, които споделя в момента. Все пак сградите, изпълващи се на улиците на населеното място, не са в състояние да провокират същата завист като палмите, редящи се по лазурните брегове на острова. Пейзажите, разкриващи се в настоящите ѝ постове са толкова привлекателни, особено на фона на снежната картина у нас, че не е изключено зрителят несъзнателно да се концентрира върху тях, вместо върху изкушаващите форми на тялото на Алекс, които са не по-малко горещи от тамошния климат.

Откакто са в Шри Ланка, снахата на продуцента Маги Халваджиян, не спира да показва чудесата, на които става свидетел през всеки един ден от своя престой. Дивата природа с безброй растителни видове и девствените плажове с фини бели пясъци са само една малка част от нещата, приковаващи вниманието на нейните последователи, следящи с интерес страницата ѝ в Instagram, които като нищо вече са проверили колко би има струвала една кратка ваканция по същите географски ширини.

Когато Енева не се разхожда из живописните пътеки, нито пък се разхлажда в басейна към вилата, която са наели, тя се отдава на едно от любимите си занимания, а именно сърфинга. Tя сподели поредица от изображения, показващи я на гребена на тюркоазените вълни на Лакадивско море, докато двете ѝ деца – Еди и Кай, я гледат на безопасно разстояние от брега.

Приключението за блондинката и семейството ѝ обаче не свършва тук. Тя сподели екзотични кадри и от Малдивите.

Previous post Алекс Петканова стана на 28, без Даниел
Next post Деси Стоянова: Удариха ме в лицето, избиха ми лещата