Алекс е зарязана заради продавачка, плаче и слабее

Даниел Петканов е инициаторът за развода с жена си Александра Богданска, писа „Уикенд”. Водещият на „България търси талант” има любовница, която работи като продавачка.

Лудия репортер вече не искал звездна съпруга, а обикновена жена, която вече е открил. Петканов бил непреклонен и поискал Богданска незабавно да се изнесе от дома им.

Преди броени двамата обявиха, че са в развод, като този път няма връщане назад и документите вече са подготвени. Семейство Петканови написаха постове в социалните мрежи, че решението им е взаимно и окончателно, не са намесени трети лица, а причината е тривиална – несходство в характерите. Истината обаче е малко по-различна. Оказа се, че всъщност Даниел е инициаторът на развода, твърдят близки на семейството.

„Сверете си часовника, човекът, който иска развод в случая е Даниел. Александра страда от този факт, тя НЕ иска да се развежда, не пишете нелепи коментари, като не сте наясно със ситуацията и не познавате хората. От такива като вас тръгват слуховете и се разбива психиката на хората. Имайте малко съчувствие и ги оставете да преминат през това на спокойствие.

Аз съм един от близките й хора и виждам колко страда тя от този развод, но Даниел е твърдо решен, че иска да се разделят, непреклонен е“, скача в защита приятелката на Алекс, която е до нея в трудния момент. Дружката на моделката е много близка с нея още от ученическите й години, като двете благоевградчанки са запазили приятелството си и до днес.

Богданска ближе любовни рани, но гледа да не го показва, твърдят от обкръжението й. Моделката се е стопила и буквално е заприличала на скелет, но въпреки това продължава да гладува.

Previous post Мария като прахосмукачка, погълна парите на Миро
Next post Уникално изпълнение в „Капките“ разплака зрителите