Алекс Петканова остана без дрехите си в Сърбия

Александра Петканова замина за Белград, където красавицата е поканена да снима рекламна кампания за голяма козметична компания. Родната звезда е била избрана да заснеме промо материалите – фотосесия и видео – заедно с представителки и на Сърбия и Хърватия.

Вечерта преди да застане пред камерата обаче Петканова губи багажа си. Това вероятно се е случило при сменяването на полетите.

Самият модел признава, че е сгрешила при решението си да пътува със самолет до западната ни съседка. Причината – за да стигне до Белград, тя е трябвало да се прекачи на друг самолет от Мюнхен.

„Ура, пристигнах успешно в Белград, макар с много тичане, защото мислех, че ще изпусна втория ми полет, понеже първият самолет закъсня доста“, споделя Алекс във влога си минути преди да разбере за загубения багаж.

За щастие, от летището в сръбската столица намират куфара ѝ, като обаче успяват да ѝ го предоставят не на същия ден, а часове преди полета ѝ обратно към България.

„Реално имах само дрехи и гримове в куфара. Ще пристигне на следващия ден в 13 ч., а аз се връщам обратно в 17, така че няма да идвам да го взимам по-рано“, сподели на последователите си още Петканова.

Приключението до Сърбия всъщност се е състояло още през месец декември, но инфлуенсърката и моделът едва сега разказва подробности от него. Въпреки липсата на късмет в първия ден от заминаването си, проектът накрая завършва с положителен знак за българката, казва още тя.

Previous post Любо и Лора от „Фермата“ се събраха
Next post Джорджано изби рибата с оферта за Свети Валентин