Алекс Петканова се разприказва! Колко струват новите й гърди

Моделът и тв водеща Александра Петканова сподели в своя YouTube канал какви корекции има по тялото си.

„При всеки човек усещанията са различни. След корекцията на бюста имах нещо като мускулна треска, все едно съм правила повече лицеви опори. Мои приятелки казаха, че болката им е била много силна, една от тях дори сподели, че е било по-болезнено от естественото раждане“, разказва Алекс в дългото 41 минути видео.

„Бях с много малки гърди, което е проблем за модел, който прави фотосесии на бански или бельо. Както се казва, „стотинка под балатум“. Освен това съм с широк ханш, имам си дупе, а горе нямах нищо. Горда съм, че сама си изкарах парите за тази процедура. Имайте предвид, че преди операцията се правят много изследвания – преглед при мамолог, рентгенография, пълна кръвна картина, ЕКГ, консултация с кардиолог и анестезиолог“ – обяснява Алекс и признава, че не е искала да слага големи импланти, за да може човек, който я вижда за първи път, да е на ръба – да не познае дали гърдите са истински или с корекция.

„Разпитах приятелки и отидох при различни лекари, за да усетя кой е моят човек. Доктор ми каза, че 410 кубика биха ми отивали най-добре, което на мен ми се стори адски много. Друг доктор обаче ми направи много измервания на тялото и това ми направи добро впечатление. След това изчисли с някаква програма, че за мен оптималното е 330 кубика. Каза ми: „Ако искаш повече, няма да ти ги сложа. Ходи някъде другаде“, и това ми хареса. Затова избрах него“ – обяснява Алекс и допълва, че е прекарала една нощ в болницата.

„Бях направила голяма глупост да си оставя колата пред болницата и да си мисля, че ще мога да се прибера сама. След операцията няма как да карате кола с ръчни скорости, защото не трябва да натоварвате ръцете си“ – съветва моделът и признава, че цялата процедура, която е била през януари 2016 г., е излязла 9600 лева.

 

Previous post Бони заформи здраво парти за дъщеря си въпреки Covid-19
Next post Стенли с разтърсващ разказ за Covid-19: Свалих 10 кг, спасиха ме на косъм