Алекс Петканова с шокиращо признание: Не се разведох, защото детето се…

Александра Петканова шокира с признанието, че решението за развод с Даниел е било взето, но явно съдбата се е намесила, за да не се разделят.

„Бях намерила къде да се изнесем с детето – събрах багажа и малко преди да тръгнем, малкият се разболя и трябваше да се откажа“, разкри моделката. Тя уточни, че пукнатините в отношенията между нея и Лудия репортер са се появили на третата година от брака им.

„Дани гледа по-леко на живота, а аз съм войник – вярвам, че трябва постоянно да работиш, за да успееш. Защото има хора, които мечтаят да направят много неща, но не могат поради различни причини. Животът ни е даден веднъж, но не бива да се губи време и да се пропилява“, категорична е съпругата на Лудия репортер.

Сега двамата Петканови са свалили напрежението между тях, а Дани е подхванал два бизнеса и дори ще тръгва на фитнес, похвали го жена му, като се надява положителната промяна да продължи по-дълго. Тя искрено се надява Даниел да започне да печели повече от нея и да вкарва повече пари в семейната каса, пише Лупа бг.