Алекс проговори за друг мъж, какво се случва с Дани

Инфлуенсърката Александра Петканова и съпругът и Даниел разкриха какво е да имаш брак, в който не съществуват тайни за цялата страна. Двойката гостува в рубриката „Влиятелните“ от предаването „Преди обед“. Сред шокиращите откровения на Алекс беше признанието, че не би могла да обича друг мъж толкова силно, ако не й е причинил толкова силна болка, колкото Даниел.

В края на миналата година двойката пусна едночасово видео в YouTube, озаглавено „КАРТИ ДОЛУ – РАЗДЕЛЯМЕ ЛИ СЕ?“, в което обсъждат връзката си, отправят взаимни обвинения и разкриват проблемите в брака си. Видеото, което е нередактиран разговор между тях, е гледано повече от 800 000 пъти.

В студиото на „Преди обед“ Алекс разкри, че един от основните спорове между тях е свързан с парите и с кариерата им. Даниел Петканов гледа по-лежерно на живота и е убеден, че ако е щастлив и спокоен, всичко е наред, докато съпругата му е много по-амбициозна, точна и отдадена на работата си. В резултат на това понякога й се струва, че той я дърпа назад, докато според него тя е твърде егоистична.

„Между нас има голяма възрастова разлика“, обясни Даниел Петканов. „Тя е в такава възраст, в която човек се формира все още като характер, все още кове живота си. Тя е още много млада и на нея има да й се случват още много неща“.

Един от големите проблеми, засегнати във видеото им, е че Алекс иска да купи апартамент, който да е само на нейно име. На Даниел обаче му се струва, че по този начин тя сякаш се опитва да се отдели от семейството им.

Отношенията между двамата стават обект на публично внимание не за пръв път. Алекс Петканова споделя, че първата им раздяла, свързана с публичен скандал и отразена от всички медии, й се е струвал като най-срамния момент в живота й и е смятала, че това завинаги ще остане петно в кариерата й.

С облекчение обаче е научила, че има истина в израза „Всяко чудо за три дни“ и действително хората много бързо са си намерили нова тема за разговор. Двамата споделиха с почитателите си събирането си и брака си, който се случи в популярно риалити шоу.

Тази публичност не винаги се отразява добре на брака им. Даниел и Алекс признаха, че след като са публикували видеото, и двамата са започнали да четат коментарите и да търсят хора, които застават на тяхна страна, което само е засилило конфликта.

Младото семейство, родители на дете, което скоро ще навърши 2 годинки, са открили, че няма такова нещо като безпроблемна връзка, но също така са разбрали, че от тях зависи как ще се развият отношенията им.

Всичко, което им се е случило, само затвърждава любовта им един към друг и решението им да останат заедно – заради детето си, но и заради самите себе си. „След като преминахме всичко това, много трудно нещо би ни поклатило и бутнало“, уверена е Александра Петканова.

Тя дори заяви, че не би могла да обича друг мъж толкова силно, ако не й е причинил толкова силна болка, колкото Даниел.

„Така влияем“, обясни Алекс. „Не казваме, че влияем положително на хората. Ние може би и отрицателно им влияем, но поне даваме пример какво да не правят. Пак си е влияние“.

Вместо да задълбочават проблемите им, конфликтите, които споделят с публиката, им помагат да намерят решение на проблемите си. Те дадоха пример с това, че докато Алекс обича винаги да е точна и да бъде на уговорените срещи по-рано, Даниел не вижда причина да бърза чак толкова. За да разрешат този проблем, Даниел е подарил на Александра автомобил, така че да пътуват отделно, всеки в удобното за него време.

Те казаха, че ще продължат да споделят личния си живот с хората, като има само две граници, които не биха преминали – да споделят най-интимните си мигове заедно и да публикуват голи снимки на сина си Габриел, предават от ladyzone.bg.