Алекс Раева показа бащата на детето си

Алекс Раева започна новата година с прецедент, като показа бащата на детето си. 2022 година тя посрещна с мъжа си Любо, в компанията на своите кумове – Орлин Горанов и неговата съпруга Валя, както и с поета Добромир Банев. Всички те си направиха подарък един на друг – шарени коледни чорапи и си направиха обща снимка. „Ей така да сме все усмихнати“, пожела на всички Орлин Горанов и изкара оперна ария пред възхитените си зрители. Снимката на Алекс и Любо е истинска сензация, защото тя изключително рядко показва мъжа до себе си, когото кри упорито до раждането на дъщеря си Лия.

Дъщерята на актьора Илия Раев роди дъщеря на бизнесмена от Благоевград Любомир Палаханов. Двамата се запознали на лодката на техните приятели и бъдещи кумове-Орлин Горанов и жена му. „Погледнахме се и това бе всичко, беше много просто и чисто”, поясни Раева, която забременяла два месеца след съдбовната среща. Убедена е, че дъщеричката ѝ, която се роди точно на Илинден през 2019 година е подарък от баща ѝ –актьора Илия Раев, който почина през 2017 година.

Алекс Раева е късно дете, идва на бял свят, когато майка ѝ Наталия Барская и баща ѝ са на 40 години, самата тя забременя на 38, но ражда естествено, а бременността ѝ е лесна. „Баща ми започна да присъства в моя живот много повече, след като почина, виждам него в дъщеря ми. Тя има същата широка усмивка. Аз получих щастието под формата на детето ми”, коментира певицата, която кръсти първото си дете Лия. С днешна дата тя е много отдадена на семейството си с Палаханов, който има две деца от предишен брак. Всички обаче са в прекрасни отношения като истинска голяма италианска фамилия

Previous post Дай ми любовта! Райна грее в интимна поза с Вергил
Next post Булка отмени сватбата, защото младоженецът ходил на стриптийз