Алекс Сърчаджиева и Ралица свалиха картите на масата

Край на интригата между Ралица Паскалева и Алекс Сърчаджиева. Двете позираха заедно широко усмихнати заедно с другия водещ на „Игри на волята“ Димо Алексиев.

Хубавиците бяха забъркани в скандал заради риалити предаването, чиито първи сезон бе поверен на вдовицата на Иван Ласкин, а във втория тя бе заменена от Паскалева. Тогава един от сценаристите на шоуто разкри, че Алекс е била обиждана като грозна и дебела от продуцентите, а самата тя разказа, че снимките били в много трудни условия и без почивка дори за сън.

Заради смяната й Паскалева бе обвинена, че е взела работата на вдовица с малко дете, потънала в дългове заради лечението на Ласкин. Още тогава тя отрече да е във влошени отношения със Сърчаджиева, но случайно или не, Алекс се появи в сериала „Откраднат живот“, когато Паскалева напусна.

Днес двете застанаха рамо до рамо в Царево, където се снимат „Игри на волята“. Алекс пък обикаля страната с новия си театрален спектакъл „На живо“ и двете изглеждат истински приятелки, пише hotnews.bg.

Previous post Актьорът Бойко Кръстанов иска да рита за „Левски“
Next post Кака Лара изби рибата със зверски запой пред зетя