Алек взел тлъст хонорар за участието си в „Ергенът“ и се подигра на всички

Романтичното шоу „Ергенът“, което представиха за трети път на българския зрител през пролетта, предизвика грандиозни дебати в обществото и социалните мрежи. Със слава се сдобиха както самият ерген Алек Младенов, така и някои от участничките.

Как продължават живота си след края на предаването момичетата и самият Алек?

Алек Младенов

В началото на шоуто Алек Младенов бе възхваляван от зрителите като най-красивия, успешен и достоен ерген. На финала обаче майка му Ксения показа, че това всъщност е само мит и самата тя все още не е готова да предаде „мамин Алек“ в ръцете на някоя дама. Възрастната госпожа повлия грандиозно на финала, като си прибра момчето у дома. Алек остави видеозапис, в който съобщи на финалистките Магдалена и Надежда, че не избира никоя от тях, и избяга от вилата на Родос.

Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки. За участието си в шоуто обаче прибрал тлъст хонорар, но точната сума е строго конфиденциална. Сключил железен договор, че няма право да говори за парите, пише Хотарена.

Магдалена Томова

Маги – 36-годишната финалистка, която не бе одобрена от мама Ксения, стана любимка на някои от зрителите. Момата не можа да спечели сърцето на Ергена, страда известно време, но бързичко успя да се справи с любовната мъка. Днес Маги живее живота на мечтите си. Блондинката постоянно показва в социалните си мрежи огромни букети и скъпи подаръци.

Надежда Вишева

Другата финалистка – Надежда, която бе уволнена от работа още при записването си в „Ергенът“, не се понрави на мама Ксения заради „Багажа си“ (в лицето на 7-годишния ѝ син). След края на предаването Надето никак не страда за Алек, напротив, заяви, че той е „глупак“, и обеща да възпита сина си по друг начин. Тя не си губи времето и си отвори салон за красота в столицата. Дали е срещнала вече жадувания принц не става ясно от снимките, които публикува в Инстаграм.