Алисия глези кучетата си със СПА за 200 лева

Алисия обича кучетата си безпределно и е готова да им осигури лукс, на който дори малцина хора се радват, пише Hotnews.bg.

Певицата глези домашните си любимци със СПА процедури за четириноги, които струват по 95 лева. Тъй като кучетата са две, простата сметка показва, че щедрата им стопанка дава близо 200 лева за час за животните. След възстановителната процедура обаче животинките са красиви и спокойни и Алисия може спокойно да ги гушка и гали, колкото си иска.

Брюнетката, която не си дава много зор с участията, има стабилно финансово рамо и може да си позволи да глези себе си и кучетата като арабски шейхове. заради бизнесмена Симеон Филипов. Той се занимава с недвижими имоти. От години е спряган за един от най-желаните ергени в София, макар много рядко да се появява на публични събития. Двамата са заедно от няколко години, а бизнесменът е много влюбен и дори наскоро зарадва певицата с нова кола.

През 2020 тя преживя ужас, след като един от тогавашните ѝ домашни любимци от рядката порода Бо загина. Във фаталната за мъника Каспър вечер, в жилището на попфолк звездата гостувала нейна приятелка с детето си, което било в предучилищна възраст. Малчуганът си играел с двете кученца на Алисия от рядката порода Бо, създадена чрез изкуствена кръстоска на кучета от породата померан.

При играта с пухените четириноги, детето изпуснало от високо 13-месечния Каспър върху мраморния под в антрето на певицата. В следствие на удара при изпускането и приземяването на пода, всички крайници на тежащото под килограм куче били натрошени и то издъхва малко по-късно.