Алисия потресе с признание за сина си

Скорошно признание на поп фолк певицата Алисия предизвика много реакции сред феновете и последователите ѝ в социалните мрежи.

Оказва се, че не кой друг, а родният ѝ син не одобрява професията, на която се е посветила. Валери-младши очевидно не се чувства особено комфортно при мисълта, че майка му е певица, а баща му Валери Божинов – футболист. Недоволен е заради голямата им популярност и липсата на спокойствие в личен план.

Той така и не могъл да свикне с факта, че цяла България познава родителите му.

„Синът ми не обича интервюта и не му е най-приятното нещо, че родителите му са известни. Все пак поиска да ме подкрепи на първото ми предаване в „Капките“ и каза: „Мамо, моля те само никой да не идва и да не ме питат нищо!“, разказа в интервюто си за Нова телевизия Алисия.

Единственото нещо, към което, на поп фолк певицата ѝ е трудно да прояви характер, е именно детето. „Той е най-голямата ми слабост в живота и точно по тази причина отлично се научи как да ме манипулира. Опитвам се да проявявам характер към него, но трудно“, отсича тя.

На първо място Алисия се опитва да научи Валерко да бъде добър човек. „Да бъде постоянен, да не се отказва пред трудностите, да бъде смел, да бъде самостоятелен, защото той е мъж и трябва да бъде“, категорична е звездата, която обаче не се определя като обсебваща майка.

„Даже изобщо не съм. Изискваща – да, на моменти критикуваща. Аз съм като баща и майка в едно. Понякога се старая с чувство за хумор да подходя. Миличко да му обясня, че е свършил нещо, което не е трябвало. Миличко да му обясня, че поради тази причина ще бъде наказан“, споделя брюнетката пред Мон Дьо.

„Искам хем да бъда лошата майка, хем да се опитам да го спечеля като приятел, защото и това е важно в тези години, в които той си има своята среда и неговите приятели. На него вече не му е интересно да отидем заедно на кино. Трябва да си крада от това време с него, за да получа някаква откровеност, искреност и приятелство“, допълва още тя, пише сайтът show.blitz.bg

Previous post Сузанита не ще да чуе за баща си, емигрира във Финландия
Next post Хванаха Златка Райкова с непознат богаташ