Алла Пугачова посрещна Нова година в танци с приятелки

Примадоната на руската естрада Алла Пугачова посрещна 2021 година в компанията на няколко верни приятелки, танцувайки на сцената в концертната мини-зала в своето имение в Подмосковието. Сред дружките й е и Марина Юдашкина – половинката на известния моден дизайнер Валентин Юдашкин.

Клипче от купона е качил в Инстаграм съпругът на певицата, който е и в качеството на оператор. Не е известно общо колко гости са празнували в двореца на Алла Борисовна и шоумена Максим Галкин, но медиите предполагат, че в този момент 7-годишните близнаци на двойката Лиза и Гари вече са били сложени да спят, тъй като на видеото няма и следа от тях.

Видеото предизвика вълнения сред почитателите на звездното семейство в социалната мрежа. „Момичетата подпалиха!“, казва се в един от коментарите. Поздравления, пожелания и възхищение към неостаряващата естрадна прима заливат профилите на Пугачова и Галкин. По-рано NEWS.ru съобщи, че малката дъщеря на певицата – Лиза, я изненадала за празника със собствена рап композиция. На филмчето, снимано от брат й Гари, тя е с дънково яке върху раиран пуловер и се движи в такт с музиката на измисленото от нея парче.

Попкралят на руската естрада Филип Киркоров пък смятал да приключи с 15-годишния ергенски период в своя живот и да сключи брак с една от жените, родили му двете деца – сина Мартин и дъщерята Алла-Виктория, съобщава сайтът, позовавайки се на твърдения на певицата Альона Кравец. Слухове, че руският Майкъл Джексън ще сложи край на самотата си се носят в светските среди от месеци. Известно е, че момченцето и момиченцето са родени с разлика от 7 месеца, което говори, че са износени от различни сурогатни майки.