Алла Пугачова посрещна Нова година в танци с приятелки

Примадоната на руската естрада Алла Пугачова посрещна 2021 година в компанията на няколко верни приятелки, танцувайки на сцената в концертната мини-зала в своето имение в Подмосковието. Сред дружките й е и Марина Юдашкина – половинката на известния моден дизайнер Валентин Юдашкин.

Клипче от купона е качил в Инстаграм съпругът на певицата, който е и в качеството на оператор. Не е известно общо колко гости са празнували в двореца на Алла Борисовна и шоумена Максим Галкин, но медиите предполагат, че в този момент 7-годишните близнаци на двойката Лиза и Гари вече са били сложени да спят, тъй като на видеото няма и следа от тях.

Видеото предизвика вълнения сред почитателите на звездното семейство в социалната мрежа. „Момичетата подпалиха!“, казва се в един от коментарите. Поздравления, пожелания и възхищение към неостаряващата естрадна прима заливат профилите на Пугачова и Галкин. По-рано NEWS.ru съобщи, че малката дъщеря на певицата – Лиза, я изненадала за празника със собствена рап композиция. На филмчето, снимано от брат й Гари, тя е с дънково яке върху раиран пуловер и се движи в такт с музиката на измисленото от нея парче.

Попкралят на руската естрада Филип Киркоров пък смятал да приключи с 15-годишния ергенски период в своя живот и да сключи брак с една от жените, родили му двете деца – сина Мартин и дъщерята Алла-Виктория, съобщава сайтът, позовавайки се на твърдения на певицата Альона Кравец. Слухове, че руският Майкъл Джексън ще сложи край на самотата си се носят в светските среди от месеци. Известно е, че момченцето и момиченцето са родени с разлика от 7 месеца, което говори, че са износени от различни сурогатни майки.

Previous post Долф Лундгрен се ожени за връстница на дъщеря си
Next post Малката Джулка поля първи рожден ден на сина си със 101 далматинци