Амбър Хърд напусна Холивуд и заживя тихомълком в Испания

Краят на брака му и последвалите съдебни дела ще бъдат описани от актьора в нова автобиографична книга, а освен това Джони Деп ще бъде главната атракция на откриването на филмовия фестивал в Кан по-късно този месец.

Но какво става с Амбър Хърд? Тя излезе от светлините на прожекторите след края на съдебния процес за клевета във Вирджиния миналата година, който установи, че е наклеветила бившия си съпруг.

В светските среди се говори, че Хърд е напуснала Холивуд и тихо се е преместила в Испания с малката си дъщеря Уна. Нейна приятелка казва: „Тя владее испански език и е щастлива там, отглеждайки дъщеря си далеч от целия шум. Не мисля, че бърза да се върне на работа или в Холивуд, но вероятно ще се върне, когато настъпи подходящият момент, за подходящия проект.“

Актрисата от „Аквамен“ продаде дома си в Юка Вали, Калифорния, през юли миналата година за 1,1 млн. долара (почти два пъти повече, отколкото плати за него). След това, през октомври, тя беше заснета на плаж в Майорка с приятелката си Ив Барлоу. По това време се говореше, че живее в къща под наем на острова. Сега обаче се появи информация, че се е преместила за постоянно в нов дом край Мадрид заедно с Уна, която е на две години.

Хърд не е работила, откакто засне филма „Аквамен и изгубеното кралство“ през 2021 г. и нискобюджетния трилър „В огъня“ миналата пролет. Продължението на „Аквамен“ излиза в края на тази година. Не е известно дали Хърд все още е с Ив Барлоу, която е останала в Лос Анджелис и работи като писателка.

По Коледа Барлоу сякаш намекна, че са се разделили, когато публикува есе в Substack, в което казва, че „търси оптимизъм в края на една променяща живота година“. Тя пише там: „Днес си припомних един красив пасаж от стихотворение на Халил Гибран за това защо силата трябва да се подхранва и съживява в самите нас, а често го правим сами“.

Междувременно Деп наскоро прекара почивка на своя остров – Little Parrot Cay – на Бахамите със Сандра, вдовицата на неговия приятел Джеф Бек, и нейната приятелка Уенди, която е майка на певицата Джос Стоун.

На 22 и 23 май Деп ще свири на благотворителния концерт на Джеф Бек в подкрепа на благотворителни организации за животни в Royal Albert Hall в Лондон. По-късно през лятото той ще се завърне в киното, като режисира филм за художника Модиляни – а след това ще тръгне на път с групата си The Hollywood Vampires, която ще мине и през България.

Previous post 10 знака, че трябва да прекратите връзката веднага
Next post Джино Бинкалана се тъпче със сладолед с неговото име