Амбър Хърд продължава с делата срещу Джони Деп

Адвокатите на Амбър Хърд подадоха документи в съда жалба за нов процес за клевета срещу Джони Деп поради грешки, допуснати в предишния процес. Те твърдят, че един от съдебните заседатели не се е явил на делото под собственото си име.

Според адвокатите една от призовките е изпратена до мъж, роден през 1970 г., но вместо него в журито под номер 15 е бил човек със същата фамилия и живеещ на същия адрес, но роден през 1945 г. По време на изслушването нарушителят бил на страната на Джони.

Мис Хърд имаше право на основна защита. Според адвокатите в Кодекса на щата Вирджиния е предписано, че съдебните заседатели по време на процеса трябва да бъдат пряко онези лица, които са били призовани…Надлежният процес е компрометиран. При тези обстоятелства изминалото съдебно следствие следва да се обяви за нищожно и да се назначи ново.

По-рано през юли адвокатите на Амбър Хърд вече бяха подали молба за отмяна на съдебното решение с Джони Деп. Според тях страната на актьора не е представила твърди доказателства в съда, че обвиненията на Амбър са навредили на репутацията и кариерата му, предава vesti.bg.

Припомняме, че в началото на юни съдът призна Амбър Хърд за виновна за клевета и я осъди да плати обезщетение на бившата си съпруга в размер на $15 милиона.