Анджелина Джоли иска да осинови още едно дете

След развода си с Брад Пит, Анджелина Джоли успя да се съсредоточи върху себе си и грижите за децата. Тя се снима във филми, занимава се с благотворителност и пое вниманието към шестимата наследници, които са три биологични и три осиновени.

Освен това се зае и със съвсем ново занимание и се очаква съвсем скоро да стане и дизайнер. Оказа се обаче, че още нещо ѝ липсва – и това не е нов партньор в живота, а седмо дете.

Според източници, близки до актрисата, Джоли мисли за осиновяване повече от година. Може би новото ѝ дете ще е родом от Ямайка. Не толкова отдавна тя отлетя в тази страна. Има шанс актрисата да вземе бебето от местен приют. Все още обаче няма официално потвърждение на тази информация.

Джоли вече е говорила за плановете си пред децата си. Те са дали своята подкрепа на майка си и ще се радват да видят нов член в семейството. Оказва се, че децата, които вече са пораснали, също са в очакване това да се случи най-скоро.

В същото време Джоли продължава да е в обтегнати отношения със своя бивш съпруг Брад Пит. И ако в началото на развода двамата се караха предимно за попечителството на децата им, то сега в сърцето на раздора е общата им винарна, която според последни данни актрисата е продала на руски бизнесмен и е пренебрегнала желанието на Пит, ако реши да продава, то предложението да е отправено първо към него, припомня dnes.bg.

Звездата от „Имало едно време в Холивуд“ обвини майката на децата си, че тя тайно е продала 50% от семейните им лозя във Франция. Това е станало по време на техния спор за попечителството над децата през 2021 г.

Previous post Той те харесва, но не прави нищо? Ето защо
Next post Пам Велидис отговори на хейтърите: Обидите не мотивират!