Анджелина Джоли: Обвиненията на Брад са лъжа

Холивудската звезда Анджелина Джоли реагира на новото съдебно производство и на обвиненията на Брад Пит, че има „лоши намерения“. Преди няколко дни адвокатите на Брад Пит разкриха желанието му да съди Анджелина Джоли за замъка Миравал – винарско имение, което принадлежи на двойката от 2008 г., пише NOVA.

58-годишният актьор обвинява бившата си съпруга, че без негово съгласие е продала акциите му на компанията Tenute Del Mondo, собственост на производителя на водка Юрий Шефлер. В съдебните документи той твърди, че майката на децата му умишлено се е опитала да му „навреди, като продаде акциите му във винарската компания“.

Джоли отговори на тези обвинения чрез говорител. „След събитията, които накараха г-жа Джоли да подаде молба за развод, и годините, през които тя се грижеше за децата им, г-жа Джоли и децата не можаха да се върнат в имота и тя взе трудното решение да продаде дяловете си в бизнеса“, каза той пред списание „People“.

„След като направи многобройни предложения на бившия си съпруг и след като знаеше, че бизнесът ще бъде наследен от децата им, тя намери бизнес партньор с опит в алкохолната индустрия“, допълни той.

Говорителят определи обвиненията на Брад Пит като „лъжи“ и подчерта, че е „жалко, че след като тя напусна бизнеса правилно и законно, г-н Пит я забърка в множество съдебни дела“. Правната битка далеч не е приключила.