Анджелина отмъсти, легна си с най-добрия приятел на Брад

Анджелина Джоли изглежда е дори по-коварна, отколкото си мислехме. Актрисата дълго време измисля план за лукаво отмъщение на бившия си съпруг Брад Пит и измисли всичко толкова елегантно, че можем да й завидим на изобретателността.

Пит, макар и за кратко, имаше връзка с млада и красива немска моделка Никол Потуралски. Джоли избра за обект на страстта си стария приятел и колега Мики Рурк.

New Idea съобщи, че Джоли е била хваната да се целува с Рурк. Никой не е имал време да снима нежността на актьорите, така че няма доказателства. Вътрешен човек заяви пред изданието, че Мики не е бил напълно наясно, но Анджи просто е искала да подразни бившия съпруг и да посипе с още повече сол раните му. Тя не планира сериозна връзка с Рурк.

Актьорът напълно отговаря и е подходящ за лукавия й план. А с флирта с него Джоли ще даде достоен отговор на бившия си съпруг. Въпреки, че двамата са разведени, дълбоко в себе си тя е убедена, че Брад все още нежно я обича и ревнува, пише razkritia.com.

В крайна сметка бракът им не бе разтрогнат по инициатива на Пит. Експерти твърдят, че дълго продължилия спор между тях за опеката над децата се дължи отчасти на факта, че двамата все още не могат да се „откъснат” един от друг.

 

Previous post Шеф Манчев показа новата си любов
Next post Широко сърце! Джордж Клуни подари 14 милиона на приятели