Андреа Банда Банда от „На кафе“ се издъни брутално

Андреа Банда Банда имала доста куриозен случай – симпатичната брюнетка, която се изявява като инфлуенсър и води рубрика в предаването „На кафе” по Нова тв, пийнала на работа и то така, че започнала да преплита крака.

Случило се не в студиото на Гала, а преди време, когато с Георги Блажев работели като редактори в предаването „Бездомното шоу на Башар Рахал” по Би Ти Ви.

Писателят разказа историята в разговор с Андреа, която гостуваше в инстаграм рубриката му докато заедно с другите панелисти в „На кафе” и Гала бяха в карантина. Покрай лежерните теми, двамата засегнаха и случката с напиването на Андреа Банда Банда, пише Уикенд.

Той кавалерски я попита дали може да я разкаже и след като получи положителен отговор, Блажев с широка усмивка се върна назад към гостуването на Диляна Попова в предаването на Башар. Било по обяд, затова затъмнили стъклата на апартамента, в който били, за да си мисли зрителят, че е вечер. Имало сервирани напитки и Андреа обърнала „не малко шотове”.

Когато си тръгвали, наближавало 15 ч и брюнетката в един момент взела да се подпира. „Беше си пияна, мило”, завърши през смях Георги Блажев.