Андреа Банда попаднала в любовен триъгълник със семеен

Без да иска, Андреа Банда Банда се е замесила в любовен триъгълник с обвързан продуцент от Нова тв. Случката се e разиграла миналото лято, когато брюнетката си тръгна от “На кафе“ и подготвяла свое предаване, съобщава “Уикенд”. Инфлуенсърката e имала концепция за забавно шоу, на което да бъде водещ. Тя се харесала на един от продуцентите в Нова тв – Константин Караджов, който решил да застане зад предаването.

Андреа и Караджов започнали да общуват ежедневно по работа, като Банда твърди, че между тях не е имало нищо повече от приятелство. Годеницата на продуцента Ирена Рашева обаче хич не одобрявала дружбата му с Андреа и започнала да ревнува. Тя намерила номера на инфлуенсърката и започнала да ѝ звъни по нощите. Константин спрял да общува с Банда и буквално се изпарил. Той не отговарял на настоятелните обаждания на милионерската щерка и от страх се скрил в миша дупка.

Това накарало Банда да изпадне в нервна криза, защото предаването ѝ пропаднало заради истерията на една ревнива жена. Андреа и до днес не може да си обясни откъде е дошъл проблемът. Преди дни бившата репортерка от „На кафе“ написа в Инстаграм своята версия за нещата, като си пролича, че все още ѝ е неприятно от създалата се ситуация. Влогърката увери, че си има гадже, на което държи, и не се заглежда по други мъже. Тя е ядосана, защото Рашева е можела да съсипе връзката ѝ с Иван, с когото са заедно над 4 години. Разбира се, инфлуенсърката не мина и без няколко шеги, че сигурно Караджов е объркал името на половинката си с това на Банда и по време на секс се е развикал “Андреа, Андреа“.

Брюнетката има сериозно самочувствие, че е доста желана от мъжете и почти никой мачо не е безразличен към нея. Това няма как да разберем, но със сигурност чувството за хумор на Банда е вбесило още повече годеницата на продуцента, която още не може да преживее дребната брюнетка и ревнува от нея.

„Уикенд“ пише, че доста колеги на Ирена са вдигнали ръце от нея и претенциите ѝ като на звезда.

Previous post Отново заедно? Мартин Елвиса награби Емануела в дискотека
Next post Четирите най-скучни зодии по време на партита