Андреа Банда с нова работа, шитва ли Гала?!

Модерната професия в последно време – „инфлуенсър“, явно доста се хареса на Андреа Банда Банда. Дотолкова, че панелистката на Гала дори ще става лектор по инфлуенсърските въпроси. Затова се похвали самата тя, като анонсира предстоящото си участие на семинар и оферира последователите си за безплатни покани.

Брюнетката се рекламира в социалната мрежа, обявявайки се за „твоят местен инфлуенсер“, като ще изнесе реч този петък по темата „така неразбраното, мистериозно, обичано и мразено чудо „инфлуенсър реклама“.

„Цялата ми любов към комедията, заснемането, монтирането и създаване на видео съдържание успя да се превърне в истинска работа, благодарение на социалните мрежи и марките, които рекламират продуктите си в профила ми. Какво е нелепо и безвкусно е въпрос на лично усещане. Да създаваш симпатично и работещо (продаващо) съдържание в една такава супа от снимки тип „билборд“ не е като да отидеш да се снимаш по бански пред огледалото, държейки убедително прахосмукачка“, пише в Инстаграм Банда Банда.

„В много случаи по веригата до самия рекламодател има агенции, агенцийки, агенцийща и чудеса, а да ги убедиш, че твоята идея ще работи най-добре за твоята аудитория, си е главоблъсканица. Но и да си ядрен физик не е супер лесно, предполагам“, опитва се да оригиналничи още панелистката на Гала.

Разбира се, новото й амплоа подразни достатъчно хора, които се възмутиха: „Боже, и тази ли се взе за фактор!“, пише „Хотнюз“.