Андреа има проблеми с психическото здраве

Тревожното разстройство по данни на европейските здравни служби засяга всеки трети в Европа. Явно в тази статистика попада и попфолк певицата Андреа, която се обърна към своите последователи в Instagram, за да потърси помощ:

Какво точно са ѝ препоръчали, певицата не споделя, но истината е, че това не е за първи път, в който Андреа говори за психическото си здраве. Направи го и след раздялата с Кубрат Пулев.

„Имах проблем с килограмите, но не това беше най-страшното, а това, че започнах да чувствам, че нещо с мен не е наред, а Кубрат не ме подкрепи. Не финансово, има друг вид подкрепа, която търся в един мъж. Не я получих и започнах да пия хапчета“, сподели преди време тя.

Тогава тя сподели, че имала и самоубийствени мисли. „След раздялата исках да се забия със 150 км/ч, пих хапчета“, сподели тогава тя.

Що се отнася до тревожното разстройство, то е по-характерно за жените. При него се проявяват прекомерни тревожност и притеснения, свързани с обичайни дейности. Интернет казва още, че страдащите от това разстройство винаги са настроени негативно и в очакване на нещо лошо, пише Vbox7.