Андреа опитала да се самоубие, след като разбрала за бебето на Кобрата

Преди няколко седмици Андреа стресна феновете си, след като на участие се появи с лепенка върху вените на лявата си ръка. Присъстващите в заведението се попитаха дали певицата не е правила опит за самоубийство.

В светските среди клюкарят, че причината за рязането на вените е Кубрат Пулев, когото госпожицата още не може да прежали. Макар че минаха няколко години от раздялата на двойката, фолкаджийката все още е влюбена в бившия си.

Само преди дни Кубрат Пулев обяви, че е станал баща на момиченце, но не разкри самоличността на майката. „Възможно ли е Андреа да е разбрала, че Кобрата очаква дете и да е посегнала на живота си?“, питат любопитни.

„Ако си е рязала вените, то единствено заради Кобрата. Няма друга причина. Андреа още страда за него и като нищо е решила да привлече вниманието му, но едва ли е искала да умре“, коментират запознати пред „Уикенд“.

Според източници певицата лъже, че има нов мъж, защото цигуларят Виктор не си пада по жени. Двамата просто си били взаимоизгодни – той я използвал, за да стане известен, а тя – за да е в ролята на жертва.

Андреа пусна бомбата, че има гадже, само два дни след като Кубрат призна, че имам нова жена, с която живее като семейство и е щастлив. Певицата реши моментално да се „обвърже“ с цигуларя. Ако беше изчакала малко обаче, щеше да хване повече вяра, коментират запознати в бранша.

Previous post Дара Екимова се сгоди, но не казва за кого
Next post Трите зодии, които ще сбъднат мечтите си през 2023 г.