Андреа отваря магазин за дрехи втора ръка

Поп-фолк дивата Андреа захваща ново начинание, свързано с търговия. Певицата подготвя сайт за продажба на дрехи, като засега се предполага, че става въпрос за артикули втора употреба. За бодрата смяна в професионален план съобщи самата тя с публикация в социалните мрежи.

„О, Боже мой! Хора, нямам търпение да ви издам голямата изненада, по която работим с моя екип. Скоро всяко прекрасно момиче ще може да си поръчва модели, които персонално съм направила за вас. Обичам модата и постоянно ме питат откъде си купувам роклите. Моят уебсейт ще е готов възможно най-скоро, останете на линия“, написа изпълнителката на „Егоист“.

Бившата изгора на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев вече продава част от старите си рокли, поради което се предполага, че така ще продължи и новият бизнес. В актуалния си сайт пищната блондинка предлага носени от нея тоалети

на цени от 75 до 325 евро.

От снимките става ясно, че повечето от тях е обличала в клипове или за различни официални събития. Тениски с неин лик пък варират от 15 до 35 евро. В сайта се предлагат и кейсове за телефон с нейни снимки отново за 15 евро.

Андреа си докарва допълнителен доход и като част от платформа, която предлага

видеопоздрави за специални поводи

от известни личности. „Поръчайте си личен поздрав от мен и изненадайте ваш близък или приятел“, припомни наскоро тя. Нейната тарифа е 290 лв., като има право да забави поздрава със седмица.

Междувременно певицата се радва на хубавото време в Дубай. Тя избяга от студените температури у нас и вече от няколко дни обикаля из ресторантите, луксозните барове и плажовете на Арабското емирство. Тя не пропуска да показва на последователите си в социалните мрежи какво прави ежедневно.

Previous post За какво си изхарчиха парите победителите в MasterChef?
Next post Надя от „Елит“ роди за сефте на 41 години