Андреа отмени участие заради натравяне

В понеделник вечерта Андреа трябваше да има участие в известен нощен клуб в Студентки град, но в последния момент не се появи на сцената. Причината за нейното отсъствие е доста тревожна и определено успя да притесни феновете ѝ.

От достоверни източници от клуба стана ясно, че Андреа се е натровила с храна и това е причината да си отмени участието в 20 часа вечерта, едва четири часа преди самата изява. Появиха се и други твърдения за състоянието на блондинката и причините, довели до принудителното отлагане на участието ѝ, които са свързани с бившата ѝ половинка Кубрат Пулев.

Припомняме, че преди броени дни певицата съсипа с думи боксьора, изваждайки на бял свят лични тайни. Андреа за първи път разкри за извънбрачното дете на Кобрата и как е искал да направи деца на много жени. Думите ѝ със сигурност са жегнали Пулев, който е известен със сприхавия си характер и агресивно поведение.

След внезапното отлагане на участието на Андреа в столичния клуб започна да се шушука из светските среди, че пребита от бившата си половинка. Дали това е така – можем само да гадаем. Интересното е, че Андреа не оповести в социалните мрежи това, че няма да се появи на сцената на столичния клуб и че поради някакви причини се налага да откаже да пее.

От заведението пък заявиха пред последователите си в мрежата, че поради независещи от тях причини участието на Андреа се мести на друга дата в бъдеще. На нейно място пък веднага бе уговорена колежката ѝ Магда, за да не разочароват хората, които вероятно не са разбрали за промените при Андреа в последния момент.

Твърде е вероятно Андреа да има и други здравословни проблеми, тъй като на последното си участие в петък във Враца се появи с превръзка на едната си ръка. Всички се чудят какво крие Андреа на китката си и какво я е сполетяло. Все пак пое участието си, но два дни по-късно нещата са се влошили, пише show.blitz.bg.