Андреа падна ниско, тръгна по гледачки

Андреа продължава да изумява почитателите си с постоянните си изцепки. Явно пандемията се отразява и на хонорарите на блондинката, защото тя все по-често застава с името си и рекламира разни неща.

В случая странното е, че става въпрос за гадателка. Певицата е залитнала сериозно по гледачки и врачки и агитира навсякъде за нейна позната, която е успяла да познае целия й живот.

„Всички, които ме познават знаят, че аз не съм човек, който вярва на врачки и гледачки, защото смятам, че животът е такъв, какъвто си го направиш и ничия съдба не е предопределена, за да бъде предсказана. Но преди време се запознах със Зара Атанасова, която е единствената жена в България, обучена лично от гръцката гадателка Мара Меймариди да гледа на карти Десте. И от чисто любопитство зададох няколко въпроса “на картите”“, пише Андреа.

„Вярвате или не, всичко, което ми каза Зара се сбъдна! Тя не е просто гадателка, тя учи хората как да управляват живота си, как да насочват правилно енергията си към това, което искат – любов, пари, успех. А картите просто им помагат. Те виждат какво идва и ти дават шанс да го промениш“, агитира и своите последователи да се запишат при врачката

 

Previous post Глория прибра ноктите, Симона я постави пред свършен факт
Next post Владо Карамазов се тръшна на сцената от Covid-19