Андреа провокира с прозрачна рокля и без бельо

Скандалната фолк звезда Андреа реши да напомни отново за себе си с поредна еротична провокация. Блондинката нажежи страстите със секси кадри, с които цели да покаже, че още е в играта и не се дава за нищо пред по-младите си колежки.

Андреа е сред певиците, които нямат притеснения от голотата и много пъти е показвала тялото си без дрехи. Който е пропуснал да види балкона ѝ, сега тя дава тази възможност с новите си кадри.

Изпълнителката на „Като непознат“ пусна снимки в социалните мрежи, на които е облечена с прозрачна бяла рокля, която не прикрива почти нищо от интимните части на бившата на Кубрат Пулев. Певицата е със силикон и не носи сутиен, което пък позволява на всички да зърнем гърдите ѝ в целия им блясък.

По всяка вероятност обаче поредната ѝ провокация съвсем не е случайна и ще я превърне в оръжие в постигане на професионални цели. С предизвикателните кадри Андреа промотира бъдещата си песен „Нямам сърце“. С това тя обявява, че се връща в жанра и отново има мераци да се превърне в едно от хитовите имена на фолка.

Само че, докато някои нейни фенове обявиха, че чакат парчето с нетърпение, то други въобще не обърнаха внимание на музикалното послание. „Абе сърце може да нема. ама кви домати има“, развълнувано коментира един от многото почитатели на Андреа, които изплезиха езика, вторачени в голото ѝ тяло, пише show.blitz.bg.