Андреа разкри свой ужас: Скачаха върху мен, спрях да дишам

Попфолк певицата Андреа е преживяла истински кошмар в училище. Тя разказа какво се е случило с нея в социалната мрежа Facebook.

“Когато бях малка, може би в 5-ти клас, аз също изживях нещо подобно. Група момчета от училище, поради факта, че много ме харесваха, решиха да изразят “любовта” си.

Като ме заринаха под снега и скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам за няколко секунди. Тогава бях само 5 клас и не вярвах в правната система. Мислех си, че може би това е нормално, докато баща ми не разбра и отиде в училището.

Където свика цялото училищно съсловие от директорката до учителите, защото това се случи в самото училище. Разбира се те не чувстваха никаква вина. Докато след една година, една от приятелките ми не влезе в болница с комоцио от удар, който беше насочен към мен, но аз умело продължавах да се защитавам”, написа певицата.

Тя коментира случката с побоя над момче в училище в столичния квартал „Лагера“.

„Същите тези деца след като не получат правосъдие, ще продължат! За тях насилието ще бъде нещо нормално! Ще го изразяват и не само върху хора, но и върху животни! Утре някой от тях ще реши, че е ок да убиваш. Защото правосъдие няма! Има само сеир!

Ако сме нормална държава, всички въпросни “побойничета”, виждам, че някои се вживяваха в боксьори. Щяха сега да са изправени пред съда! Преди седмица един човек мина през едно куче, ей така за кеф.. Питам какво стана с този човек? В какво се превърнахме? Имаме ли общество изобщо или всички сте в Instagram и TikTok и търсите сеира?

Нямам какво да кажа, защото вече нямам думи! Нищо не се е променило от времето когато бях дете! Нямаме напредък като нация, като държава и най-лошото като хора!“, заключи тя.

Previous post Стрес в ефира! Рачков жестоко обиди Ивана на тема ласки
Next post Какво означава, ако заспите след секс?