Андрей Арнаудов заведе любимата си в Рим

Продуцентът Андрей Арнаудов заведе любимата си Емануела на почивка в Италия – страна, която обича да посещава при всяка удобна възможност вече повече от две десетилетия. Самият той признава към своя снимка в Инстаграм профила, който си поделят с колегата му Иван Христов, че с Вечния град се обичат от двайсет и две години насам, но за разлика от него, при всяка тяхна среща той не остарява, пише life.dir.bg.

Предвид чувствата му към въпросната дестинация, не е никак чудно, че телевизионният водещ реши да заведе половинката си точно там на романтична почивка, запознавайки я с всички забележителни места, пленили сърцето му. Двамата с Емануела Толева отпразнуваха неотдавна точно шест години заедно, и по случая публикуваха във виртуалното пространство серия от кадри, заснети на значими места, на които се виждат част от забележителностите на така наречената люлка на западната цивилизация, като сред тях попада величественият фонтан на Четирите реки, дело на великия архитект Лоренцо Бернини по поръчка на папа Инокентий X, разположен на площад „Навона“, където в миналото са провеждани спортни състезания.

Скулптурите на него пресъздават четири мъжки фигури, изработени от мрамор, олицетворяващи четирите реки на познатите тогава континенти – Дунав, Ганг, Нил и Рио де ла Плата. Те са облегнати на централна кула – египетски обелиск, символизиращ папската власт. Река Ганг е изобразена с дълго гребло в ръката на мъжа, тъй като е плавателна. Богът на Дунав докосва папския герб, понеже реката била близо до Рим. Той е съпровождан от кон – символ на войнството. Рио де ла Плата седи върху купчина монети – израз на богатството, което Америка можела да предложи на Европа. Той изглежда уплашен от змия, стояща до него, което показва страхът на богатите, че могат да се простят с натрупаните от тях блага. Главата на Нил е покрита с плат, тъй като тогава не се знаело от къде извира реката.

За разходката моделът е избрала да облече дълга сатенена рокля, докато партньорът ѝ е заложил на класика – бяла риза и светлосин панталон.

Преди година Емануела разказа как двамата са се запознали. Тогава тя гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ заедно със своята сестра близначка, където обясни в ефир, че са се срещнали за първи път до… кофа за боклук, която противно на всякакви очаквания, се е оказала доста социално място, обясни брюнетката през смях.

„Щом ме хареса по анцуг, значи много ме обича“, каза тя, давайки закачлив съвет на всички дами да изхвърлят отпадъците си в тъмни торби за смет, запазвайки своята загадъчност, която има потенциала да разпали интереса на противоположния пол.