Анелия: Ако се бях забавила, щях да умра! Спасиха ме в „Майчин дом“

Талантливата и обичана родна изпълнителка Анелия е претърпяла животоспасяваща операция през изминалия уикенд и буквално няколко часа след като излиза от реанимация, показва изключителен героизъм и се качва на сцената на предаването „Като две капки вода”, където имаше тежката задача да обуе кубинките на вокалиста на рок гигантите KISS Пол Стенли.

За случилото се разкри колегата ѝ от формата Дарин Ангелов, който заяви в ефира на „На кафе“, че я поздравява за смелостта и отдадеността ѝ към работата. Той обаче не пожела да разкрие причината, довела до наложителната лекарска намеса на Анелия. Различни медии пуснаха мълвата, че е оперирала гласни струни.

Репортер на „Телеграф“ се свърза с изпълнителката, която заяви: „Аз съм мъжко момиче и не искам да мрънкам или да се оплаквам, а да изпълня поставените си задачи. За да не тръгват грешни слухове обаче, искам да кажа, че нямам никакъв проблем с гласа си, но наистина претърпях операция, втора, откакто съм в „Капките“.

За разлика от първата си интервенция сега гласовитата брюнетка едва не загубва живота си, след като от спукана киста коремът ѝ се пълни с кръв.

„Ако още малко се бях забавила, щях да умра. Благодаря на шефа на Майчин дом проф. Костов и на целия екип за бързата реакция и за това, че спасиха живота ми. Извадиха ми 700 мл кръв от корема. Това е, казвам го за пръв и последен път, защото не съм от хората, които се оплакват. Благодаря на Дарко за милите думи“, завършва певицата.