Анелия: Вдигнах голям купон, защото имах нужда от веселие

Попфолк звездата Анелия вдигна голямо парти по повод своя 39-и рожден ден в дома си. На градинско парти тя събра роднини, приятели и колеги, сред които Илиян, Джена, Миро и съпругата му Ева, Сиана и др., за да духне свещичките на цели 6 празнични торти – всяка от която изобразяваща буква от името й.

„Реших спонтанно, че искам да празнувам. Аз съм човек на настроения, зодия Рак. Последната година беше трудна, не искам да звуча драматично, имах нужда от веселие – затова сме тук“, споделя изпълнителката пред „Телераф“.

Топлото време провокира Анелия, която организира парти край басейна. Сред основните й желания е декор от две части в различните краища на къщата й в столичния кв. „Драгалевци“. „Направих го с огромна любов. Хората, които присъстват на рождения ми ден, са роднини, приятели, колеги и такива, които по един или друг начин са ме докоснали емоционално, дори без да знаят. Тук са колегите, които са ми най на сърце, с които се уважаваме искрено и истински. Илиян отмени участие, за да присъства, Миро посрещна съпругата си Ева, за да ме уважат“, споделя рожденичката. За съжаление не всички са успели да отбележат присъствие, като Деси Слава, Преслава и Софи Маринова. „Такъв е сезонът, имаме участия, пътуваме много“, допълва Анелия. На партито тя получава десетки подаръци, сред които забележими – картина, кошници с козметика, парфюми, тоалети и алкохол.

Певицата разкрива и първата честитка. „Беше много мило, първото пожелание дойде от една от най-големите ми почитателки. Казва се Катя и е от Стара Загора. Успя да ме поздрави точно в 00,00 ч., изпреварвайки дори дъщеря ми Ивон“, казва певицата, която си пожелава предимно здраве, за да твори така, както досега.

Previous post Йоанна Темелкова издаде как върви работата по „Завръщане 2“
Next post Щастието на Ралица Паскалева и най-важната роля