Анелия призна какви мъже харесва

Победителката в осмия лайв на „Като две капки вода“ Анелия споделя как изгради образа на DARA.

„Бих искала да благодаря на всички и специално на DARA, която е прекрасна жена, колега, артист и за мен приятел, тъй като се отзова на 100% на молбата ви за съдействие. Отдели от времето си да ми помогне за изпълнението и дори съм облечена с нейните дрехи в шоуто. Песента е много динамична и има много пеене още от началото. Тя не спира да пее и да се движи. Има специфични движения, които ми помогна да обера. Помогна ми да направя изпълнението по-леко“, призна Анелия в предаването на „На кафе“.

За предстоящото предизвикателство в следващия лайв на „Като две капки вода“:

„Ще е трудно за мен да изпълня дует между Силвия Кацарова и Васил Найденов. От 20 години съм на сцената и се опитвам да не слагам музиката в кутийки и да не я ограничавам. Пея всякакъв стил музика, но по-съвременния поп ми допада повече, например DARA или Мария Илиева. По-трудно ми е да изпълнявам класическата естрада – Лили Иванова, Васил Найденов, Силвия Кацарова. Това ще е предизвикателство за мен. Силвия Кацарова има специфичен тембър, който трябва да направя по най-добрия начин. Ще се постарая, но е важно да излезе от тембъра на гласа ми“, коментира Анелия.

„Не помня коя е най-нелепата свалка в живота ми, тъй като съм жена, свикнала с много внимание и това е нещо естествено за мен. Но на въпроса, кое ми прави впечатление в другия пол, е важно мъжът да е деликатен. Например, когато попита дали е удобно да вземе номера на телефона ми, за да се обади. Тоест да не влиза остро, а да има елегантност и култура във взаимоотношенията“, разкрива певицата.

Previous post Блага разкри с какво си е наваксала след края на „Ергенът“
Next post Наум Шопов смени колата заради скъпото гориво