Анелия пусна дует с манекенка (Видео)

Фолк дивата Анелия изненада феновете си с неочакван дует с манекенката Палома Митева. Парчето носи името „Влез, влез“, а двете фурии изненадаха и с видеоклип към него, сниман в луксозно имение.

Веднага след премиерата му почитателите на изпълнителката на „Мило мое“ заляха видеото с многобройни коментари. Някои от тях харесаха учудващия съвместен проект, но други не скриха недоволството си. „Анелия, хайде вземи се стегни! Писна ни всяка твоя песен да е поредното разочарование!“ и „Много зле, жалко за Анелия!“, гласят някои от тях.

Част от възмущението на почитателите беше отправено и към избора на певицата за дует в лицето на Палома. „Ужасна песен! Голяма фенка съм ти, но тази песен е боза и удари дъното… Лош избор на партньор за дует. Текстът няма никакъв смисъл. Клипът е с долнопробни разголени кадри. Няма нищо смислено в тази песен. Партньорката ти, която не е певица и не може грам да пее, е под всякаква критика и не знам как си се съгласила да пееш с нея.“, написа една от последователите на Анелия.

Друг фен пък забеляза прилика на песента с парче на Цветелина Янева. „Припевът е 1:1 с „Бой, бой“ на Янева. Толкова ли не можахте да измислите нещо ново? А едно време ми беше любимата певица и правеше хит след хит,“, заяви той.

Припомняме, че колаборацията идва след като от известно време насам във чалга средите се говореше, че моделката иска да става певица. Преди това звездата от „Пайнер“ беше качила тяхна обща снимка, под която пишеше „Скоро“.