Анелия си направи нова пластична операция

Фолкзвездата Анелия се подложи на пластична интервенция в София. Това показа самата тя. До момента не става ясно коя част от тялото си точно е „ремонтирала“ певицата.

„Благодаря за всичко! За мен е радост да съм в ръцете на доктор Джак!“, написа Анелия в профила си в инстаграм. Тя позира в кабинета с нашумелия пластичен хирург д-р Яковос Джак Антониу.

„България Днес“ пише, че д-р Джак ще се впусне в главната роля в ново риалити „Моето ново аз“, което скоро трябва да започне по bTV. В момента текат кастингите за желаещите, които искат да направят пълна промяна на визията си пред камерите.

По-рано през тази година стана ясно, че обичаната попфолк изпълнителка Анелия е претърпяла и животоспасяваща операция. Това става по време на участието ѝ в шоуто „Като две капки вода“ по Нова тв. От спукана киста коремът ѝ се пълни с кръв. „Ако още малко се бях забавила, щях да умра“, призна през пролетта Анелия, но, за щастие, операцията минава гладко. Имаше слухове, че тя си е резнала и носа, но певицата отрече да се е подлагала на ринопластика.

Тези дни певицата участва заедно с други звезди в чалгата на 21-ия Национален фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен. Той се организира от община Неделино и Министерството на културата и в него могат да участват деца, младежи, девойки, учители по музика, свирачи и танцьори от цялата страна, разпределени в пет възрастови групи. Преди това Анелия почива по българското Черноморие, като избра курорта Свети Влас.