Анита Мейзер вече не прилича на себе си, яко се е опънала

Анита Мейзер, която претърпя животоспасяваща операция преди месеци, направо не прилича на себе си. Силиконката бе спасена в последния момент от смъртта, след като силиконовите импланти в гърдите ѝ гръмнаха и бе оперирана в Турция. Освен че е подменила имплантите си с по-голям размер, Мейзер е заложила и на още тунинг.

Анита яко е опънала лицето си. По него няма и следа от бръчки. И прилича на не повече от 35-годишна, макар че всъщност гони 60-те. Мейзер е напълнила и устните си хиалурон. Заложила е и на няколко леки корекции по тялото си, пише „Хотнюз“.

Фурията още не е забравила срещата си със смъртта . Тя всеки ден си спомня за деня, в който за малко да напусне света на живите. И е благодарна на Господ, че я оставя на земята. Въпреки това Анита вече се чувства отлично.

Изследванията ѝ са добри и няма причина да се тревожи. В същото време Мейзер продължава да живее в САЩ. Силиконката демонстрира лъскав и охолен живот, въпреки че допреди няколко месеца сама споделеше, че няма и един цент.

Previous post Мъж се ожени за четири жени едновременно, за да не изневерявал
Next post Румен след „Игри на волята“: Правил ли е секс в предаването?